- 4 Ağustos 2009
- 90.805
- 72.033
- 5.188
Genclerden bu kadar korkmaniza anlam veremiyorum. Koyar geçeriz relaks.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalede Sinan rakip gençler. Belki de dediğin gibi relaks olmak lazım.Genclerden bu kadar korkmaniza anlam veremiyorum. Koyar geçeriz relaks.
Hücum hattı iyi GB'nin.
Mervan-Stancu-HlebSavunmada dikkatli olmamız lazım. Malum, Muslera'da yok. Çok şut imkanı vermemeliyiz.
Kabir
tekrar soruyorum. BJK maçında şampiyonluğu ilan etme olasılığımız varsa TFF kupayı stada getirmez mi?
Stancu cok tehlikeli, bize karsı yarım posizyon bulsa atar, o derece hırslı oynuyor.
Kabir'de süper lig şartlarında cok yetenekli bir oyuncu. fb'yi tek basına benzetmisti.
Bence gol yeriz ama +1 fazlasını atarsak sorun olmaz, defansımız kadar hücum hattımızada büyük is düsüyor, artık 1 golün üstüne cıkma vakti geldi.
Takım olarak kapanıyoruz bence ondan böyle oluyor.
Hücumda ağır kalıyoruz, Sneijder bile ağır. Hani Mersin macının 60-75 aralıgında diri bir Sneijder olsa macı koparırdık.
Kalmıs surda 3 mac ama Sneijder ne oynar bilemiyoruz. Ağırlıgını koyması gerekirken tam tersine sahada kayboluyor.
Hücumda ağır kalıyoruz, Sneijder bile ağır. Hani Mersin macının 60-75 aralıgında diri bir Sneijder olsa macı koparırdık.
Kalmıs surda 3 mac ama Sneijder ne oynar bilemiyoruz. Ağırlıgını koyması gerekirken tam tersine sahada kayboluyor.
Dürüst olayım Sneijder çok da umrumda değil bu haftalarda.Sinan Bolat atsın isterse 1-0 kazanalım.![]()
Öyle deme Sarper. Sneijder'in ağırlıgını koydugu her macta fark yaratırız ve stressiz maclar izleriz.
Zaten Sneijder'in görevi hücumda fark yaratması ama cogu mac oyun icinde kayboluyor.
Ne ise kalan 3 macta bence bir sekil kazanalım diye düsünüyorum ama seneye Sneijder ile devam edilmeli diye sorgulanmalı. Hani yıllık 4.2 m euro'ya fark yaratacak bir hücumcu bulunur.
ugur ciftci de cezali sanirim tosic'in sakatliginin yaninda. sol bekleri sikintili bruma kedi olali bir fare tutsa bariGençlerbirliği takımındaki eksikler;TosicGuido KocerDoğa KayaNizamettin ÇalışkanÖzgür İleriH.BalioğluNot; Hepsinin sakatlığı var.