STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

128306_o9aba.jpg
Parcalı formaya bayıldım :)

Şöyle forma cıkartsınlar 2 tane almayan adam değil :)

Üstüne birde 4.yıldız ürünleri

Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanatlar, arkalarında sağlam bir bek olmasını ister, semih veya ched'e sorsan lider bir stoper ile oynamak..

selcuk veya melo yanımda dinamo bir merkez, burak ise drogba vari bir santrafor olsa sırıtmam diye düsünür v.s.

olaya sadece sneijder odaklı bakamassın, her topcu cevresinde kalite oyuncular ister ama olmuyor. sneijder bu bahanelerere sıgınmadan topunu oynamalı. hani hollanda'da kalite var ama sneijder'in aman aman bir futbolu yok.

gecen sene kadikoyde terim'e cakmadan once sneijder'i mustafa sarp ile karsilastiranlardan birisin muhtemelen. neyse 30 metreden cakar bir tane susarsiniz yarin

O nasıl oluyor kombine sayısı ne kadar ki?

passo'nun sitesinden baktim hocam teker teker tum kategorilere sadece kenarlarda tek tuk bosluklar var, is yerinden arkadas kulube arkasindan bile alamadi bilet. (full - gelmeyen kombineliler) kadar adam olacak muhtemelen. keske onlarda birilerine devretse

gecen sene kadikoyde terim'e cakmadan once sneijder'i mustafa sarp ile karsilastiranlardan birisin muhtemelen. neyse 30 metreden cakar bir tane susarsiniz yarin

sneijder gencler ile bjk maclarını alsın konu acıp özür dilicem. sıkıntı yok.

adam sahada geziniyor, elestirince suclu oluyorsun, böyle bir zihniyet yok.

Ben de çok korkuyorum ya, resmen şans eseri geldik bu noktaya. Ama dediğim gibi Fenerli ve Beşiktaş'lı futbolcular çökmüş haldeler, bence onların bundan sonra maç kazanması çok kolay değil.

Aynen tesellimiz o.

Biz buralara kadar nasıl geldik,şu üst üste kazandığımız 4 hafta çok kritik bana göre,şampiyon olursak da bu 4 haftada alınan 1-0'lık galibiyetler sayesinde olacak bence.Mucizevi bir şekilde gol yemedik bu verilen pozisyonlara rağmen. :D

Derbide matematiksel olarak şampiyon olmamız için Fb'nin üst üste iki haftada da puan kaybetmesi bizim de Arena'da 2/2 yapmamız lazım.

Her zaman Balta Yasin Che gol atıp takımı kurtaramaz Burak ne zaman bişeyler yapacak? Forvetsiz kazanıyoruz ama bu maç hem kaleci hem forvetsiz olacak.

Hamit hazırsa Hamit ile başlasak daha iyi olur böyle maçları defalarca oynamış çok tecrübeli bir futbolcu. Oynayabildiği kadar oynar sonra yerine Emre veya Bruma girer.

hayir fener mersin'e puan kaybetse yeter, biz 2de 2 yaptigimiz an kupayi aliriz

Nasıl oluyor o is?Fener Mersin'le berabere kaldı diyelim biz Gencler'i yenelim 5'e cikar fark.Fener'in haftaya da puan kaybetmesi bizim de kazanmamiz lazim Bjk macinda sampiyonluk icin.

Bence mantıklı bir öneri.
Ayrıca defansif olarak sağ kanada yardım eder. Ofansif olarak pek birşey beklemiyorum sadece Sabri'nin geri dönüşlerini düşünürsek daha rahat ileriye çıkmasını sağlar. Hamit kolay kolay kondisyon sorunu yaşamaz. Çok koşan biri.

milletin puan kayıpları rehavete kapılmamızı sağlamaz umarım. Aklımız sadece bu maçta. Beşiktaşı zaten yeneriz.

Geri
Üst Alt