Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Parcalı formaya bayıldım
Şöyle forma cıkartsınlar 2 tane almayan adam değil
Üstüne birde 4.yıldız ürünleri
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parcalı formaya bayıldım
kanatlar, arkalarında sağlam bir bek olmasını ister, semih veya ched'e sorsan lider bir stoper ile oynamak..
selcuk veya melo yanımda dinamo bir merkez, burak ise drogba vari bir santrafor olsa sırıtmam diye düsünür v.s.
olaya sadece sneijder odaklı bakamassın, her topcu cevresinde kalite oyuncular ister ama olmuyor. sneijder bu bahanelerere sıgınmadan topunu oynamalı. hani hollanda'da kalite var ama sneijder'in aman aman bir futbolu yok.
belki kutlarızKeşke BJK maçından sonra Arenada kutlayabilsek şampiyonluğu. Son maçın deplasmanda olması kötü.

O nasıl oluyor kombine sayısı ne kadar ki?
belki kutlarız![]()
gecen sene kadikoyde terim'e cakmadan once sneijder'i mustafa sarp ile karsilastiranlardan birisin muhtemelen. neyse 30 metreden cakar bir tane susarsiniz yarin
Ben de çok korkuyorum ya, resmen şans eseri geldik bu noktaya. Ama dediğim gibi Fenerli ve Beşiktaş'lı futbolcular çökmüş haldeler, bence onların bundan sonra maç kazanması çok kolay değil.
2013ü unutma.:dispirited:Gençlerbirliği denince aklıma hep 2005 geliyor.Vurup geçelim artık, cidden sıktı bu sezon.
Derbide matematiksel olarak şampiyon olmamız için Fb'nin üst üste iki haftada da puan kaybetmesi bizim de Arena'da 2/2 yapmamız lazım.
Bence mantıklı bir öneri.Hamit hazırsa Hamit ile başlasak daha iyi olur böyle maçları defalarca oynamış çok tecrübeli bir futbolcu. Oynayabildiği kadar oynar sonra yerine Emre veya Bruma girer.
hayir fener mersin'e puan kaybetse yeter, biz 2de 2 yaptigimiz an kupayi aliriz
Ayrıca defansif olarak sağ kanada yardım eder. Ofansif olarak pek birşey beklemiyorum sadece Sabri'nin geri dönüşlerini düşünürsek daha rahat ileriye çıkmasını sağlar. Hamit kolay kolay kondisyon sorunu yaşamaz. Çok koşan biri.Bence mantıklı bir öneri.
Namussuz TFF, yatacak yerleri yok gerçekten.Bizim takim yoruldumu sizce ? 15 gunde 5 mac kolay degil
Bizim takim yoruldumu sizce ? 15 gunde 5 mac kolay degil
ŞL'den dolayı alışık bizim takım asıl şikeciler yaşlı kadroları ile zorlanıyor.Bizim takim yoruldumu sizce ? 15 gunde 5 mac kolay degil