STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Nasıl oluyor o is?Fener Mersin'le berabere kaldı diyelim biz Gencler'i yenelim 5'e cikar fark.Fener'in haftaya da puan kaybetmesi bizim de kazanmamiz lazim Bjk macinda sampiyonluk icin.

gencler'i yenersek fark 5e cikar dedigin gibi. bejeke'yi de yendigimizde mac fazlasiyla 8 olur. fener 2 macta 8 puani nasil alacak :)

Nasıl oluyor o is?Fener Mersin'le berabere kaldı diyelim biz Gencler'i yenelim 5'e cikar fark.Fener'in haftaya da puan kaybetmesi bizim de kazanmamiz lazim Bjk macinda sampiyonluk icin.

Hayır aga fener mersinle berabere kalırsa fark 5 olur dedigin gibi biz bjk yenersek fener o hafta isterse 10-0 yensin bi önemi yok son haftaya 5 puan farkla girmis olcaz

bu maç için erken golü atmak çok önemli ilk yarı golü atmak rahatlatır takımı

gencler hızlı takım ama stresleri yok,bu güzel ve doga denen yapışkan herif yokmuş 1e1de çok iyi göbekte

son 2 haftadır gencler cok dagınık oynuyor eğer saçma sapan işler yapmazsak sinana bile çok iş düşmez

bu hafta çok kritik. iki şikeci kuş familyasından önce oynayacağız. tek umutları kaldı oda gençlere takılmamız. kazanırsak moralmen çökerler zaten. bu iş biter

Sniper cakacak, buradan alinti yaparim. ;)

wesley-sneijder-vs-fenerbah%C3%A7e_740166.jpg

hamit iyileşti,dün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Ayrıca defansif olarak sağ kanada yardım eder. Ofansif olarak pek birşey beklemiyorum sadece Sabri'nin geri dönüşlerini düşünürsek daha rahat ileriye çıkmasını sağlar. Hamit kolay kolay kondisyon sorunu yaşamaz. Çok koşan biri.
Sabri-Hamit kanatı zaten en dengeli kanat oluyor takımda. Tam hatırlamıyorum hangi maçtı ama Sabri dökülüyordu, sonra Hamit girdi ve Sabri maçın en iyi adamı olmuştu ve asist yaparak kazanmamızı sağlamıştı.

Hamit zaten ilk geldiği sezonda da takımı dengede tutan oyuncuydu. Sorunu istikrarsızlık işte sakatlıklar vs.

Sabri ve Muslera zaten bir röpörtajda söylemişlerdi Hamit sahada oldu mu kendimizi daha rahat hissediyoruz diye.

Sabri-Hamit kanatı zaten en dengeli kanat oluyor takımda. Tam hatırlamıyorum hangi maçtı ama Sabri dökülüyordu, sonra Hamit girdi ve Sabri maçın en iyi adamı olmuştu ve asist yaparak kazanmamızı sağlamıştı.

Hamit zaten ilk geldiği sezonda da takımı dengede tutan oyuncuydu. Sorunu istikrarsızlık işte sakatlıklar vs.

Sabri ve Muslera zaten bir röpörtajda söylemişlerdi Hamit sahada oldu mu kendimizi daha rahat hissediyoruz diye.
Evet Hamit 2.yarı oyuna girince maç dönmüştü. Hangi maç olduğunu bende hatırlayamadım. Hatırlatırayan varsa söylesin.

Sneijder gibi winnerların winnerı bir topcumuz var, adımız zaten Galatasaray. Yani sözüm şudur ki it köpek boşuna heveslenmesin burdan kimseye şampiyonluk falan vermeyiz. 3/3 yaparız muhtemelen belki son maç rizede beraberlik olabilir

Şampiyon olduktan sonra şikecilere karşı kupa finalinde koyarak çifte şampiyonluk yaşayalım.

Evet Hamit 2.yarı oyuna girince maç dönmüştü. Hangi maç olduğunu bende hatırlayamadım. Hatırlatırayan varsa söylesin.
3-2 kazandığımız iç sahadaki Mersin maçı olması lazım. Hamza Hoca'da o değişikliğe güvenip Gençlerbirliği deplasmanına o şekilde çıkmıştı ama Hamit en çok küfür edilen oyuncu olmuştu.

Biz sampiyon olursak fener kupa icin asılır bence. Yıllar sonra kupa finalinde fenere kaybedebiliriz :)

Ama olsun sampiyon olalımda yemisim kupayı zaten 15 tane var.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt