STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

G.SARAY 3 G.BİRLİĞİ 1

Mersin 2 Fenev 1

Bu hafta hissettigim skorlar ins tutar :D

NqkJVk.png

Konsantrasyon!

Bu maçtan normalde korkmuyordum ama Muslera cezalı olunca tırsmaya başladım. Umarım Sinan hatalı gol yemez.

lan şu başlığa heycanlıyım falan yazmayın. okuyunca bende heycanlanıyorum :D

1-0' dan sonra arkaya yaslaniyoz. Hamza' nin taktigi bu. Karsi takim golu bulmaz insallah.

biz defansta hata yapmazsak gençlerbirliği uzerindeki baskiyla sadece yenilmemek için sahaya çikacaktır büyük ihtimalle ilk dakikalardan oyunu soğutmaya çalışacaklar. biz sakin olalım gol 90da da gelir bir şekilde gelir

Cumartesi maçın başını kaçırma ihtimalim doğdu, delirecem ya!

Bu maci düşün düşün düşün cildircam artik kafayi yicem.Neredeyse hic bir is yapmayip bu maci dusunuyorum 2 3 gundur

Semih ve B17 riske girmemeli, sari görürlerse isimiz yas.

Taraftar olarak rakibi ve hakemi baski altina almaliyiz.Itici guc olup rakibi ve hakemi hataya zorlamaliyiz.Zor mac olcak gibi kazanmak icin her yol mübahtir su saatten sonra

kaybettigimiz an 4.yildizi seref yoksunlari takacak kazandigimiz an biz . oyle bir mac iste

Bütün fb ve bjk forumlarında neden GS ilk oynuyor diye tff ye bok atıyorlar :) işlerine geldiğinde sonra oynamak daha iyi diyorlardı son 3 haftaya kadar :) bu kadar dönek olunmaz ya. Allâh 'ın izniyle şu gençler maçını bi yenelim ondan sonra görcez sizi.

1. Katagoride bilet kalmış sadece şimdi baktım 300TL maşallah maşallah

Geri
Üst Alt