STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

@_AAlbayrak: Uyu uyuyabilirsen bakalimm bu gecede uyku yok

yeni tweet atmış reis haaha

Şu adam nasıl sevilmez aga !!!
Adam Galatasaray için canını dişine takıyor. Adam adeta bir taraftar gibi. Tamam çok profesyonel değil ama inan takıma çok büyük katkıları oluyor.

Sonradan oyuna girip iş yapma ihtimali olan adam yok.

Eray
Hamit
Koray
Yekta
Tarık
Olcan
Umut

Şu yedekler olacak gibi. En azından Sinan Gümüş falan 18'de olsa. Aydın'a bile razıyım, Umut ve Olcan'dan kötü oynamaz.

Sonradan oyuna girip iş yapma ihtimali olan adam yok.

Eray
Hamit
Koray
Yekta
Tarık
Olcan
Umut

Şu yedekler olacak gibi. En azından Sinan Gümüş falan 18'de olsa. Aydın'a bile razıyım, Umut ve Olcan'dan kötü oynamaz.

Stad sanirim full olacak haberlere bakilirsa.
Rakiplerinde puan kaybetmesiyle bence takim baya gaza gelmistir.
Bir yandan korkuyorum ama öteki taraftanda sadece gazla bile ilk yari maci bitirebiliriz diyorum.
Bismillah diyip cikip savasicaz artik renktas, kulübeye muhtac olmadan koparmaliyiz maci.

Bugün günlerden Galatasaray. Günaydın Galatasaray'ın büyük taraftarı. Son 13 saat 29 dakika.

SA. Şampiyonluk nobetindeyiz, uyumak yok.

Son 3 maçtır akşamcıyım Maçları izleyemiyorum kazanıyoruz bugün izleyeceğim acaba izlemesem mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yaziarinizi gorunce fblisiniz diye suphelenmeye basliyorum. Sanki inadina yapiyorsunuz. Bu tur iddialar sonucunda maclarimiz hep zorlu geciyor.Hee cok iyi oynasak neysede, cok berbat oynuyoruz...
Cok berbat farkli bi olay usta. Cok berbat oynasan mac kazanamazsin oyle ya da boyle 1 er 1 er yeniyoruz serimizi yaptik full konsantre her maci final goruyoruz. Suan iyi futbol bekleyen yok finaller skor odakli olur. Hazir seriyi tutturmusken bozmayalim moral.

Bu maçı alıp moral olarak rakipleri çökerteceğiz. Umutsuzluğa sürükleyeceğiz...Bundan eminim.

Geri
Üst Alt