STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Bruma'yı hangi sebeple 18'e almamış 10 sayfa okudum göremedim hadi 11'e almazsın anlarım ama 18'e niye almıyor kimmiş o 18'i dolduracak isim Yekta, Aydın filan mı şaka gibi yani.

Ne formmuş arkadaş daha 4 gün önce kadroda 8 gün önce 11'de idi çocuk birden dibi mi görmüş nolmuş anlamadım.

Bence umut yasin baslar.Yasin tam yardiriyorken 50de 60da yasin cikar olcan girer.Biz bilmiyor muyuz malimizi ?

Bruma'nın hafif bir sakatlığı vardır büyük ihtimalle.Aksi takdirde 18'de olmamasının mantıklı bir açıklaması olamaz.Beklenen performansta olmadığı kesin ama 18'e alınmayacak kadarda değil.

11258287_1607292302885721_512930285_n.jpg

Zemin muthiş emirates stadı gibi.. :016:

Bruma'nın hafif bir sakatlığı vardır büyük ihtimalle.Aksi takdirde 18'de olmamasının mantıklı bir açıklaması olamaz.Beklenen performansta olmadığı kesin ama 18'e alınmayacak kadarda değil.
yani mantık olarak öyle. yoksa mesele form olsaydı olcan ve umutun değil ilk 18, ilk 78 de yer almaması lazım

herkes hocaya giydiriyorda bu kadro dışı olayları nekadar dogru bilen varmı ?
neticede kaynaklar fener medyası fanatik ve hürriyet
beklemek gerek

bugün kazanırsak gerçekten bu iş biter.rahatlamış oluruz.ben beşiktaşın ve fenerbahçenin yine puan kaybedeceğini düşünüyorum.hamzaya çok kızgınım.ama sonuna kadar desteğim takıma..

Umut oynar ve yine 12-10 oynayarak puan kaybedersek zaten buraya kadar Hamza hoca getirdi deriz neyse canı sağ olsun.

Geri
Üst Alt