STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Antu fena sinirli :D hayır birde.şike var demiyorlarmı ulan mars kaldı başvurmadığınız tüm dünya tanıdı sizi.şikeci olarak delikanlı olunda az Umut a verilmeyen.penaltı ve düşüren Ahmet Çalık( yanlış hatırlamıyor isem) a verilmeyen kırmızı kartı nerenize sokacaksınız daha maç sıfır sıfır

Bolat; clean sheete ragmen güven vermedi. Hele en son pozisyon hakkinda birsey demek istemiyorum. 6,5.
Telles; gayet iyi oynadi, rakiplerini her zaman kapatmayi çalisti; 7
Semih; iyiydi; 7
Balta; iyiydi; 7
Zabri; 1-0'un ortasini verdi, katki sagladi, kaptan gibi oynadi. 7,5
Selçuk; -
Melo; biraz fazla top kaybi yasadi, 6,5
Hamit; girdi, biraz iyi oynadi, geri çikti; 6,5
Sneijder; ilk yari 4, ikinci yari 8. Çok top kaybetti ama ayni zamanda'da golünü atti.
Umut; 2. 1 yerine 2nin verdigim sebep, top havada iken onu kafayla Buraka pas etmesi iyiydi. Ondan hariç herseyin içine etti. Bunu futbolcu yapanin elleri kirilsin.
Burak; 1-0'da direkt katkisi oldu, güzel assist verdi. Ondan hariç kötüydü. 5,5
Olcan; -
Yasin; galiba takimdaki tek çalim atabilen oyuncusu. Iyiydi, ama ilk yaridaki büyük sansini degerlendirmeliydi. 6,5

Hakem: no comment

Hamza: Umut malliga devam + degisiklik çok geç. Saçmaladi yine.

El insaf be

Ya bırakın A.Çakar, FB medyası ve antulu gerzekleri. İt ürür kervan yürür. Kazandık ve şampiyonluğa 2 kaldı!
Şike olduğunu iddia etmek saçmalıktır. Ama hadi diyelim şike yaptık, ne olmuş? Şikeye ceza yok Türkiye'de :D

Son dakikalar ben.

CEjiAi7VAAE7rAB.jpg

Rıdvan da söyledi aynısını, Stancu orada önüne düşmesini beklemediğinden ne yapacağını şaşırdı, karar veremedi sert mi vurayım aşırtma mı atayım diye ortada kaldı.

stancunun pozisiyonunda golu atmamasina sike diyenler o zaman umutnan burakda her mac sike yapiyor :asd22:

bu olmadı melo

diğer rakiplere karşı böyle mücadele böyle tempo ben göremiyorum

arada kaldı futbol oynayan bilir maçı izleyen herkes Stancunun hırsını gördü zaten..Tüm bejekilerl fenberliler bu maçı bekliyodu kolkola ama bu maçtan sonra ikincilik kavgası başladı ..Fener mersinde takıldığında şampiyonluk turuna hazır olun..

Mersin İdmanyurdu çelme takar bence bizide baya zorlamışlardı iyi oynuyorlar

Son saniyede gittim geldim valla.Bir anda saniye ler durdu o anda.Semih ulan o gol olsa varyaa.Son olarak Hamza tez zamanda defolman dileğiyle.Senin t.direktörlük bilgine sokayım.Dakka olmus 90 hala yektayı oyuna almayıp tek meloyu ortada bıraktı.Yuh olsun sana be.

Puan olarak kafa kafaya gelsek o tactan attığınız şampiyonluğa sevinebilecek kadar karektersizsiniz siz.

Bu ahmet çakar kadar oç yoktur bu memlekette rüzgar nerden eserse öle yorumlar yapıyo bunun hiç bir yorumunu ciddiye almamak lazım

Antu fena sinirli :D hayır birde.şike var demiyorlarmı ulan mars kaldı başvurmadığınız tüm dünya tanıdı sizi.şikeci olarak delikanlı olunda az Umut a verilmeyen.penaltı ve düşüren Ahmet Çalık( yanlış hatırlamıyor isem) a verilmeyen kırmızı kartı nerenize sokacaksınız daha maç sıfır sıfır

Antudan enstantaneleri bekliyoruz :D

Geri
Üst Alt