Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Beklemiyordu, aniden olunca atamadı muhtemelen.Pozisyonu biliyorum yahu.. O nasil gol olmaz, onu anlayamiyorum acikcasi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklemiyordu, aniden olunca atamadı muhtemelen.Pozisyonu biliyorum yahu.. O nasil gol olmaz, onu anlayamiyorum acikcasi..
Bolat; clean sheete ragmen güven vermedi. Hele en son pozisyon hakkinda birsey demek istemiyorum. 6,5.
Telles; gayet iyi oynadi, rakiplerini her zaman kapatmayi çalisti; 7
Semih; iyiydi; 7
Balta; iyiydi; 7
Zabri; 1-0'un ortasini verdi, katki sagladi, kaptan gibi oynadi. 7,5
Selçuk; -
Melo; biraz fazla top kaybi yasadi, 6,5
Hamit; girdi, biraz iyi oynadi, geri çikti; 6,5
Sneijder; ilk yari 4, ikinci yari 8. Çok top kaybetti ama ayni zamanda'da golünü atti.
Umut; 2. 1 yerine 2nin verdigim sebep, top havada iken onu kafayla Buraka pas etmesi iyiydi. Ondan hariç herseyin içine etti. Bunu futbolcu yapanin elleri kirilsin.
Burak; 1-0'da direkt katkisi oldu, güzel assist verdi. Ondan hariç kötüydü. 5,5
Olcan; -
Yasin; galiba takimdaki tek çalim atabilen oyuncusu. Iyiydi, ama ilk yaridaki büyük sansini degerlendirmeliydi. 6,5
Hakem: no comment
Hamza: Umut malliga devam + degisiklik çok geç. Saçmaladi yine.
Ne demiş yineserefsiz'in cocugu
arada kaldı futbol oynayan bilir maçı izleyen herkes Stancunun hırsını gördü zaten..Tüm bejekilerl fenberliler bu maçı bekliyodu kolkola ama bu maçtan sonra ikincilik kavgası başladı ..Fener mersinde takıldığında şampiyonluk turuna hazır olun..
CAnerle emreye de çıkmayan kartları bi konuşsunrıdvan melo diye ağlıyor. niye kart görmüyormuş
El insaf be
O golü kaçirmamaliydi.
Antu fena sinirlihayır birde.şike var demiyorlarmı ulan mars kaldı başvurmadığınız tüm dünya tanıdı sizi.şikeci olarak delikanlı olunda az Umut a verilmeyen.penaltı ve düşüren Ahmet Çalık( yanlış hatırlamıyor isem) a verilmeyen kırmızı kartı nerenize sokacaksınız daha maç sıfır sıfır