STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

CFJpmSTWYAAo_NI.jpg:large

istedikleri kadar ağlasınlar

bugün Gençlerbirliği top oynadı hemde yüksek tempoda

asıl herkes hakemi kojuşssun eğer yiyorsa

Stancu maçı sattıysa bizim Umut hibe etmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir fenerli için çirkef olmanın sınırı yok,haftaya demba ba gol kaçırsa satmış bjk maçı şike var diyebilecek kadar beyinsiz bir güruh..O yüzden kaldı son iki diyelim

yüzde yüz futbolu geriden izliyorum

Güntekin sneijder ortalarda yoktu diyor

adam bugün sazı eline aldı ve acayip hırslıydı

Galatasary şike yapti diye hüngür hüngür aglayan yaratiklar var şimdi

Umarim BJk'e karsi 3 ofsayt golle yenip şampiyonlugu garantileriz.

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.

1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi bana)

Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.

huylandıysan seni öz takımın şikeci fbye alalım iyi sızmışsın aramıza bravo doğrusu

net penaltımız hakkında ne diyeceksin

gb sürekli saldırdı it gibi koştular buna ne diyeceksin

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.

1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi bana)

Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.

Yüreğimiz elimizde izledik maçı frikik pozisyonu son dk pozisyonu vs vs sen nasıl şike dyosun şaşkınım

Rıdvan (bilerek veya değil) Aziz'e laf çaktı.
"Aziz Y. teknik direktörlük kavramına inanmıyor. Bu konudaki söylediği lafların İsmail hocayı üzeceğini de düşünmedi" dedikten birkaç dakika sonra da;

"Madem hocalık bu kadar önemli ve şart değil neden işler kötü gidince hocayı yolluyorsun ilk iş olarak.Madem sana göre sen daha önemlisin ve %100 katkı senden o zaman kendini gönder "

Geri
Üst Alt