Fatih UZUN
Sarı Üye
- 30 Mart 2013
- 372
- 219
- 733
Rıdvanın hepten şaftı kaymış.sarhoş gibi saçmalıyor.onu böyle seyretmek hamamda keselenmek kadar rahatlattı benii ohh.daha beter ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bide şike deseydin yaŞike demiyorum ki. Huylandığım şeyler oldu diyorum izlerken. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Yoksa diyorum ya şike diyemem asla.
admin böyle olunur işte :ayatollah:Hayatta çıkaramaz. İspatı:
Şike demiyorum ki. Huylandığım şeyler oldu diyorum izlerken. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Yoksa diyorum ya şike diyemem asla.
şu maçta huylandım diyebilen bir galatasaraylı maçı kaba etiyle izlemiştir NET
huylandıysan seni öz takımın şikeci fbye alalım iyi sızmışsın aramıza bravo doğrusu
net penaltımız hakkında ne diyeceksin
gb sürekli saldırdı it gibi koştular buna ne diyeceksin
Şike demiyorum ki. Huylandığım şeyler oldu diyorum izlerken. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Yoksa diyorum ya şike diyemem asla.
S.... gitsin Fener yalakası.Şunu takmayın bile.
Rize yarın yenerse matematiksel olarak kalmayı garantiliyor.Yarın da rakibi ilk maç deplasmanda 0-4 yendiği Akhisar.rıdvan hala rizeyi son hafta potada tutmaya kasıyor![]()
Bişe demiyorum zaten. Şike ve Galatasaray benim için yan yana bile anamayacağım şeyler. Ama diyorum ya ister istemez huylanıyorum.
Şuna da adım gibi eminim ki bu pozisyonları Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında görsek, şike var diye bağıran biz olurduk şu an. Kimse inkar etmesin. Yapardık yani. Herkes yapar. Kuşlar da yapıyor bu yüzden şu an bunu.
bi daha izle o zamanValla beni tanıyıp da Galatasaraylılığımı tartışacak adamın akıl sağlığı yerinde değildir dostumAma tanımadığın için böyle konuşabilirsin. Ayrıca ne bu linç girişimi ben anlamadım ki. Şike yaptık da demedim, haksız yere kazandık da demedim. Sadece bazı yerler çok garip geldi bana diyorum. Hepsi bu. Bi sakin olun.
![]()
Huylanacak bşey yok kardeşim gözünü kapatarak izledi biçok insan dualar okuyarak,,,, gelme kuş gazına