STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Rıdvanın hepten şaftı kaymış.sarhoş gibi saçmalıyor.onu böyle seyretmek hamamda keselenmek kadar rahatlattı benii ohh.daha beter ol

sneijderin 10 şutta kaleyi bulamaması,, umut un 2 metreden boş kaleye atamaması,,, hakemin kırmızı kartı ve penaltıyı yemesi,,semihin topu bırakıp stancuyu pozisyona sokması,, şike değilse ağzınızı açmayın şikeci pis civcivler

Takmışlar kaleci elini çekmiş hayatlarında bir kere kaleye geçse zaten bu insanlar konuşmaz ters ayağı bastığın an istesende atlayamazsın zaten adam yine atlamaya çalışmış

Şike demiyorum ki. Huylandığım şeyler oldu diyorum izlerken. Sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Yoksa diyorum ya şike diyemem asla.

Dostum, Stancu'nun pozisyonu konusunda şunu söyleyeyim, 1 saniyede gelişti pozisyon ve saçmaladı Stancu. Bu tür pozisyonları bizde kaçırdık bir çok maçta.

Hakemin Melo'ya kart göstermesi gerekiyordu, evet. Ama lehimize penaltı + kırmızı kart verilmedi. Hakem eyyamcı, iki tarafı da katletti.

huylandıysan seni öz takımın şikeci fbye alalım iyi sızmışsın aramıza bravo doğrusu

net penaltımız hakkında ne diyeceksin

gb sürekli saldırdı it gibi koştular buna ne diyeceksin

Valla beni tanıyıp da Galatasaraylılığımı tartışacak adamın akıl sağlığı yerinde değildir dostum :) Ama tanımadığın için böyle konuşabilirsin. Ayrıca ne bu linç girişimi ben anlamadım ki. Şike yaptık da demedim, haksız yere kazandık da demedim. Sadece bazı yerler çok garip geldi bana diyorum. Hepsi bu. Bi sakin olun. :)

1.jpg

2.jpg

5.jpg

7.jpg

4.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Ya ayni kaleci erciyes-genclerbirligi macindan frikikten gol yemisti,yine elini cekmisti gol oldugunu anlayinca

Demba Ba şerefsizide manalı bişeyler yazmış. Elle top kontrolüyle gol atıp secdeye yatan din sömürücüsü..

Bişe demiyorum zaten. Şike ve Galatasaray benim için yan yana bile anamayacağım şeyler. Ama diyorum ya ister istemez huylanıyorum.
Şuna da adım gibi eminim ki bu pozisyonları Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında görsek, şike var diye bağıran biz olurduk şu an. Kimse inkar etmesin. Yapardık yani. Herkes yapar. Kuşlar da yapıyor bu yüzden şu an bunu.

Saçmalığını şöyle açıklayayım
2. Stancunun önüne düşen topu Stancu değil sahadaki 10 rakip futbolcu bile beklemiyordu. Spontane gelişen bir olay.

3. Şu ana kadar oynadığımız çoğu maçta sabri de dahil çoğu futbolcu bugünkü ön alanda ki baskıyı yapmadı. Bugünkü maçta rakibin etkili olmamasının sebebi hamit sabri gibi oyuncuların rakibe top geçince yaptığı baskıdandır.
4. Sneijderin şutuna gelince kaleci bile burağın topu sneijdere verebileceğini düşünmemiştir. Sneijderde hiç sağa sola çekmeden gelişşine vurması kaleciye çok şans bırakmamıştır. Tıpkı Dünya kupasındaki meksika maçında attığı goldeki ani şut gibi.

Valla beni tanıyıp da Galatasaraylılığımı tartışacak adamın akıl sağlığı yerinde değildir dostum :) Ama tanımadığın için böyle konuşabilirsin. Ayrıca ne bu linç girişimi ben anlamadım ki. Şike yaptık da demedim, haksız yere kazandık da demedim. Sadece bazı yerler çok garip geldi bana diyorum. Hepsi bu. Bi sakin olun. :)
bi daha izle o zaman

meloyu konuşurken penaltı + kırmızıyı nasıl atlarsın

gb nasıl saldırdı aç köpekler gibi bunu nasıl görmezsin hayret valla

bjk zorlayamaz bizi bu kadar

Kalecinin hareketlerini ilk izlediğimde bende Töre gibi düşündüm, noluyor lan dedim yani içimden yalan yok. Şimdi tekrar tekrar izledim, elini top çizgiyi geçtikten sonra çekiyor, ters ayak üzerinde yakalandığından tutması imkansızmış zaten. Görüntüler ilk başta yanıltıyor.

Huylanacak bşey yok kardeşim gözünü kapatarak izledi biçok insan dualar okuyarak,,,, gelme kuş gazına

Koltuklara sarıldım maçın son dakikalarında stresten. (Özellikle rakibin frikik pozisyonunda) Hepimiz aynı durumdaydık.

Geri
Üst Alt