STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Antu kaynıyor.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 222
Tamam gençler özür dilerim :D Bişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.

VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.

la daha iki tarafıda katletti diyor 60.dk 1o kişi ve penaltı neyini katletti ha vverilmeyen bir melo sarı kartı için katletti iyorsan ne diyim ki sana..Sıvama durumu olmuş bu mesaj ilkinden sonra

Şimdi sırada kupa maçı var sanırım.

huylanman senin sorunun ama futboldan anlamıyorsun o kesin

melo rakibe değil topa hamle yaptığı için en fazla bir sarı kartı hak etti oda zamanlama hatasını iki kere yaptı diye

Sinana şut gelmedi demişsin.

adamlar şut çekti ama iyi değildi.. şut dışında pozisyona giremediler çünkü takım savunması çok iyiydi

sneijderin şutu yerden sert kaleciden uzaklaşıyor. yerden gelen bu tür bir çok şutun kalecinin müdahalesine rağmen içeri girdiğini gördüm. Gençlerbirliği'nin kalecisi iyi mi kötü mü oda bir faktör

stancunun pozisyonu stancu beklemiyordu refleks ile aşırtma vuruş yapmak istedi buda yanlış karardı

baştada dediğim gibi huylanmış olman senin öeselen.. belkide ben yanlış düşünüyorum sen futboldan iyi anlıyorsun

ama sahada ne halt yemeye çalıştığını gizleme gereksinimi bile duymayan böyle bir hakem varken böyle suya sabuna dokunmayan konular yazman üzücü

üstelik bunu bir Galatasaraylı olarak yaptığın için bir adım ileri gidiyorum ve yazıklar olsun diyorum

E ben direkt kırmızıyı hak etti demedim ki zaten ? İlk yarıdaki pozisyon sarı kart. İkinci yarıda da sanırım El Kabir e sert bir müdahalede bulundu. O yüzden diyorum çift sarıdan kırmızı yese kimsenin sesi çıkmazdı diye.

hahahaha Güntekin git artık hangi tenhaya gideceksen git

hala penaltı inandırıcı gelmemiş olabilir diyor

biliyorum , yarın berabere kalıp da sadece genel averajda balıkesire geçilmemek şartıyla 2de 0 çekse bile kalıyor , rıdvan rize 2de 0 çekse balkes falan filan bir şeyler diyordu
Aralarında -4 averaj var.Balkes Rize'den bayağı bir gol fazla.Balkes iki maçı da tek farklı alsa Rize'de tek farklı kaybetse Balkes kalıyor kümede.Rize'nin öyle bir durumda kalması için.9-8 falan yenilmesi lazım ki o da akıldan çok uzak bir ihtimal.

Son düzenleme:
Kaleci ne çekti bilemem ama Rıdvan tineri yeni çekmiş gibi konuşuyor:))

Sezon başından beri vurdum duymaz oynayan gençler şaha kalkmıştı bu maç petroviç mervan sarı kart gördü hırsıyla adamlar.. Mesut bakkal geldiğinden beri bi yükselişte gençler ama belki en hırslı oynadıkları maçlardan biriydi..Ben bu mücadeleyi fenere bejekeye karşı verselerdi helal olsun derim şike dyemezdim çünkü mücadele vardı sahada

Tamam gençler özür dilerim :D Bişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.

VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.

Objektif olduğun noktaya zaten kimse birşey dememiş evet melo nun atılması gerekirdi ama umutun kaçırdığı yasinin boş kaleye atamadığı ne kadar doğalsa
stancunun pozisyonuda okadar doğaldır.Mervanın telles e yaptığıda kırmızıydı umut un düşürülmeside penaltı bunlarıda yazarsan diğerleriyle birlikte daha objektif olur.

Bu 6222 sayılı kanun tam olarak ne işe yarıyor ? Ahmet Çakar muaf mı bu kanundan?

Adam ters ayakta yakalanıyo topa uzanabilmesi için destek ayağından güç alması gerek ters ayakta yakalandığı için yetişemiyo o pozisyonda golü çoğu kaleci yerdi.

Kargaların formuna göz attım ama atmaz olaydım. Neymiş Fener 1 şike yapıyorsa biz 10 yapıyormuşuz be bu yüzden Fener'e acıyorlarmış.

Hahahahahahahahahahaah klasik karga oyunları. Daha geçen 20 numara için ortalığı kaldırdılar sonrada Fener ile atıştılar ama şimdi yine yanaşmaya çalışıyorlar. Ben daha bunlar kadar kemiksiz , dansöz gibi bir takım görmedim. Fener'i şampiyon yapmak için oynayacaklar Arena'da. Onun bunlara tecavüz etmemiz lazım. Hiç olmazsa Fener'in belli bir duruşu var ama bunlar tam iki yüzlü.

Yaşadın fbjk kardeşliği.

E ben direkt kırmızıyı hak etti demedim ki zaten ? İlk yarıdaki pozisyon sarı kart. İkinci yarıda da sanırım El Kabir e sert bir müdahalede bulundu. O yüzden diyorum çift sarıdan kırmızı yese kimsenin sesi çıkmazdı diye.
ilk yarıdaki pozisyona on hakemden sekizi kart vermez

melo önce topa müdahale ediyor sonra rakibe

yani rakibe karşı bir art niyeti yok avantaj kesmiyor arkadan ayaklarına dalmıyor

Kargaların formuna göz attım ama atmaz olaydım. Neymiş Fener 1 şike yapıyorsa biz 10 yapıyormuşuz be bu yüzden Fener'e acıyorlarmış.

Hahahahahahahahahahaah klasik karga oyunları. Daha geçen 20 numara için ortalığı kaldırdılar sonrada Fener ile atıştılar ama şimdi yine yanaşmaya çalışıyorlar. Ben daha bunlar kadar kemiksiz , dansöz gibi bir takım görmedim. Fener'i şampiyon yapmak için oynayacaklar Arena'da. Onun bunlara tecavüz etmemiz lazım. Hiç olmazsa Fener'in belli bir duruşu var ama bunlar tam iki yüzlü.

Yaşadın fbjk kardeşliği.
Haftaya şike kardeşiliği için oynasınlar o zaman.

Geri
Üst Alt