Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Kimseye bir şeyi ispatlamak zorunda değiliz.
koyduk eğleniyoruz
koyduk eğleniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize yarın yenerse matematiksel olarak kalmayı garantiliyor.
Tamam gençler özür dilerimBişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.
VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.
huylanman senin sorunun ama futboldan anlamıyorsun o kesin
melo rakibe değil topa hamle yaptığı için en fazla bir sarı kartı hak etti oda zamanlama hatasını iki kere yaptı diye
Sinana şut gelmedi demişsin.
adamlar şut çekti ama iyi değildi.. şut dışında pozisyona giremediler çünkü takım savunması çok iyiydi
sneijderin şutu yerden sert kaleciden uzaklaşıyor. yerden gelen bu tür bir çok şutun kalecinin müdahalesine rağmen içeri girdiğini gördüm. Gençlerbirliği'nin kalecisi iyi mi kötü mü oda bir faktör
stancunun pozisyonu stancu beklemiyordu refleks ile aşırtma vuruş yapmak istedi buda yanlış karardı
baştada dediğim gibi huylanmış olman senin öeselen.. belkide ben yanlış düşünüyorum sen futboldan iyi anlıyorsun
ama sahada ne halt yemeye çalıştığını gizleme gereksinimi bile duymayan böyle bir hakem varken böyle suya sabuna dokunmayan konular yazman üzücü
üstelik bunu bir Galatasaraylı olarak yaptığın için bir adım ileri gidiyorum ve yazıklar olsun diyorum
Aralarında -4 averaj var.Balkes Rize'den bayağı bir gol fazla.Balkes iki maçı da tek farklı alsa Rize'de tek farklı kaybetse Balkes kalıyor kümede.Rize'nin öyle bir durumda kalması için.9-8 falan yenilmesi lazım ki o da akıldan çok uzak bir ihtimal.biliyorum , yarın berabere kalıp da sadece genel averajda balıkesire geçilmemek şartıyla 2de 0 çekse bile kalıyor , rıdvan rize 2de 0 çekse balkes falan filan bir şeyler diyordu
Tamam gençler özür dilerimBişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.
VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.
Yine ne anlatiyo ?Bu 6222 sayılı kanun tam olarak ne işe yarıyor ? Ahmet Çakar muaf mı bu kanundan?
ilk yarıdaki pozisyona on hakemden sekizi kart vermezE ben direkt kırmızıyı hak etti demedim ki zaten ? İlk yarıdaki pozisyon sarı kart. İkinci yarıda da sanırım El Kabir e sert bir müdahalede bulundu. O yüzden diyorum çift sarıdan kırmızı yese kimsenin sesi çıkmazdı diye.
Haftaya şike kardeşiliği için oynasınlar o zaman.Kargaların formuna göz attım ama atmaz olaydım. Neymiş Fener 1 şike yapıyorsa biz 10 yapıyormuşuz be bu yüzden Fener'e acıyorlarmış.
Hahahahahahahahahahaah klasik karga oyunları. Daha geçen 20 numara için ortalığı kaldırdılar sonrada Fener ile atıştılar ama şimdi yine yanaşmaya çalışıyorlar. Ben daha bunlar kadar kemiksiz , dansöz gibi bir takım görmedim. Fener'i şampiyon yapmak için oynayacaklar Arena'da. Onun bunlara tecavüz etmemiz lazım. Hiç olmazsa Fener'in belli bir duruşu var ama bunlar tam iki yüzlü.
Yaşadın fbjk kardeşliği.