STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Edebiyat yapma bana :) Lanlı lunlu konuşmayı bu şekilde aklayamazsın. Bunun yaş ile bir alakası yok. Yaşının büyük olması sana bu şekilde konuşma hakkı vermiyor. Kimseye lanlı lunlu konuşmam, konuşandan da hazetmem. Bu sene şikenin ağa babası döndü doğrudur. Şikeci güvencilerin ikisini de yarışta tutmak için ellerinden geleni yaptılar ama ona rağmen şampiyon olacağız. Lakin bu bizim çok iyi olduğumuzdan kaynaklanmıyor. Şampiyonluk yolundaki rakiplerin her türlü illegal desteğe rağmen aptallığın kitabını yazmasa bu noktada olamazdık. Çünkü benzer hataları biz de yapıyoruz ve yalan değil Allah'a emanet gidiyoruz. Yani kötünün iyisi olmaya çalışıyoruz. Bana göre istanbul takımlarının hiçbiri şampiyonluğu hakedecek futbol oynamadılar bu sene biz de dahil. Bunu haftalardır söylüyorum. Yensekte yenilsekte aynı şeyi söylüyorum. Ama son dakikadaki o pozisyon gol olsa sen ve senin gibiler ne diyeceklerdi onu merak ediyorum. Aslında az çok biliyorum.

Bu arada 32 yaşındayım. Kendimi bildim bileli Galatasaray aşığıyım ve nereye gidip gitmeyeceğimi sen bana söyleyemezsin. Haddin değil. Zoruna gidiyorsa sen gidersin. Ben buradayım ve bu forum olduğu sürece de burada olacağım.
Keyfine bak ... 4. yıldızı sikecilereden önce takalim gerisi teferruat . ..buarda yazdığını okumadım onun için de cevabım yok . . .

65 kilo adamım yarısını ter dökerek telef etmiş olabilirim bizim takım şike yapıyorsa adam akıllı yapsın bari paramız 1-0 a mı yetiyor anca ey yönetim! 8 istiyoruz 8

Ahali,

sizden ricam sosyal platformlarda kuşların yüzüne vurmanız. O yüzden tekrardan koyuyorum.

Copy-paste'lerimize sağlık. :)

iUCoSIu.jpg

dybqY7w.jpg

Ziyaretçilere tekrardan koyalım.

Şey yani ziyaretçiler için...

Kod:
yemin ediyorum mac bitti buyuk sttrse girdik trtspor la ntvspora baktim milletin kasi ayri gozu ve gotu ayri oynuyirdu.o kadar zorlarina gitmiski hepsinin icinde patlasin Allah c.c. ye havale ediyorum

3 puanı aldik.
Oyuncuları tebrik ediyorum,takım savunmasında gayet iyiydiler.
Medyanın gazına gelmeyelim, daha şampiyon olmadık.
Tedbiri elden bırakmamak lazım.

Halis'in yaptığı şerefsizlik unutulmasın Stancu falan derken. Herif resmen maçın kaderyile oynadı. Penaltı+kırmızı verse bitmişti olay.

Keyfine bak ... 4. yıldızı sikecilereden önce takalim gerisi teferruat . ..buarda yazdığını okumadım onun için de cevabım yok . . .
bence bayağa bayağa okudun ama arkadaş öyle bir oturtmuş ki verecek cevabın yok

evet bir sürü şey dönüyor ama bu hamza nın aynı hatayı tekrar tekrar yapmasını değiştirmiyor

aynı hatayı defalarca yapmak artık hata değildir dalga geçmektir oda ayrı bir konu

Son düzenleme:
Lig daha birsey belli olmadi. 2 cok zor macimiz daha var. Bir maci kaybetmemiz halinde bile Fb sampiyon olabilir.

Yok böyle bir şey. Bu Mervan köpeğinin lisansı yırtılması gerekir. Öyle girilmez rakibe. Telles in inanılmaz şansı vardı. Futbol hayatı bite bilirmiş be

bu arkadas derhal ihrac edilmeli formdan yaziklar olsun senin Gibi taraftara bide yonetimde tam ornek insansin antu Sana tesekkur basligi acmis gurur duy kendinle 3 temmuzu unutma derim adamlar sike sike kazandik diyorlar gozlerimizin icine bakarak her seferinde 4 yildir avrupadan uzak adamlar sike yaptiklari yuzundan dunya uzerinde basvuracaklari bi kurum kalmadi peki turkiyede her hangi bi ceza aldilarmi?

Ya arkadaş bi sakin olun :D Bişe demedik ne bu kadar abarttınız ? Antu adıma teşekkür başlığı açsa ne açmasa ne ? Antu adıma başlık açınca şampiyonluğumuz mu iptal olacak ? Bırakın şu işleri. Ötsün dursunlar orda. Ne abarttınız bee...

Ne stres di ya. Pfff. Hamza hoca haftaya yine Umut kanatta oynatacan demi. Bu ders almaz

Geri
Üst Alt