STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Normalde Ulucu okumam. Fakat son dönemdeki aciklamalari bana mantikli geliyor. Ligde hakemlerin takdir haklarini GSye karsi rakiplerden yana kullanirken Turkiye Kupasinda takdir haklarini GSden yana kullanmalari bana ilginc geliyor. Bu sene hakem faktörü olmasa Fb en fazla 8.falan olurdu. Ne yalan söyleyim, Bjk macindan inanilmaz korkuyorum. Sezonun en zor macini oynayacagimiz düsünüyorum.

Belki de totem yapıyordur Hıncal. :D

Sıkıntı yapacak birşey yok diyeceğim ama gol geciktikçe çıldıracaz.

4 'e ramak kala.

Fener ve Beşiktaş o kadar zavallı haldeler ki yemin ederim çok tırsıyorum ya. Paşa çocuğu gibi takılıyoruz bu şerefsizler sürünürken. Lütfen bir aksilik olmasın şu maçta, yoksa deliririm herhalde.

Ben bu maçı izlememeye karar verdim ve hata yatıp uyumayı deneyeceğim. Gençler maçında güm diye gidiyordum vallahi. Canımı sokakta bulmadım arkadaş

Beyler simdi uyandim. Ruyami anlatiyorum. Fener ibb macinda. İbb sayisiz gol firsatini kaciriyordu. Ve sonra her zamanki gibi fener bali devreye giriyor, 70 ve 74 gibi arka arkaya 2 gol bularak fener 2-0 one geciyor.du 85 gibi ibb durumu 2-1 e getiriyordu. Ama sonrasini goremedim

Sakin olması gereken puan avantajı olan biziz az sakin olun arkadaşlar alıcaz maçı.

Geri
Üst Alt