STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Yeni Mottomuz 3 maç 2 :kupa::kupa: 1 :star:

Selçuk ve Hamit'in son durumu ne arkadaşlar. Onun haricinde Beşiktaş'ta sakat cezalı var mı

Yeni kupalari alan takimlar sirayla sari kirmizi goztepe ve kayseri.

Son bir yeni kupa kaldi onu da biz almaliyiz.

Son 2 hadi aslanlar Konsantrasyon.

Son 2 hafta 3 puan önde şampiyonluk yarışında iken kaybettiğimiz bir final var mı?

Beşiktaş'ın bizi şampiyonluktan etme, 50.000 kişi önünde yenme ihtimali var mı?

-Hayır.

Final haftaları, final maçları, zor işler hangi takımındır?

İlklerin takımı diye kime söylenmiştir?

Kupa beyi hangi takımdır?

Hangi armanın finalleri kazanma kabiliyeti ve alışkanlığı vardır?

-Galatasaray.

O halde,

#Konsantrasyon

...

Vas Bien
yaşının 23 olduğuna bana inandıramazsın babaların babası

Son 2 hafta 3 puan önde şampiyonluk yarışında iken kaybettiğimiz bir final var mı?

Beşiktaş'ın bizi şampiyonluktan etme, 50.000 kişi önünde yenme ihtimali var mı?

-Hayır.

Final haftaları, final maçları, zor işler hangi takımındır?

İlklerin takımı diye kime söylenmiştir?

Kupa beyi hangi takımdır?

Hangi armanın finalleri kazanma kabiliyeti ve alışkanlığı vardır?

-Galatasaray.

O halde,

#Konsantrasyon

...

Vas Bien

Futbolda ne olacagi belli olmaz. Bizim Gsyle bir macimiz vardi, 90 dakika Gs oyunu domine etmisti ama biz kazanmistik. Johnson atmisti golü. 90 dakika baskili oynarsin, gol atamazsin, top oyuncuna carpar, gol olur. Futbol bu. Muslera, Mersin macinda o toplari kurtarmasa, Stancu 95de o pozisyonu atsa bugün sampiyonluk gitmisti. Gs rehavete girmis durumda. Pazar günü, cok baska bir Bjk bulacaginizi düsünüyorum. Hatta bence Ts-Gs macina cok benzer olacak bu mac. Gs, inanilmaz stres yapiyor. Son maclari takip ediyorum. Hep alti pas icinde bombos oyuncular varken acinn kötü oldugu noktalardan kaleye vuruyorlar. Son Gencler macinda Burak-Sneijder paslasmalari sonrasinda Yasin bombostu, Sneijder ona vermedi. Pas verse, yüzde 90 goldü.

Rakip takimlar Melonun üzerine oynuyorlar. Özellikle Bjk maclarinda. Melonun bu mac kirmizi kart görmesini bekliyorum.

Futbolda ne olacagi belli olmaz. Bizim Gsyle bir macimiz vardi, 90 dakika Gs oyunu domine etmisti ama biz kazanmistik. Johnson atmisti golü. 90 dakika baskili oynarsin, gol atamazsin, top oyuncuna carpar, gol olur. Futbol bu. Muslera, Mersin macinda o toplari kurtarmasa, Stancu 95de o pozisyonu atsa bugün sampiyonluk gitmisti. Gs rehavete girmis durumda. Pazar günü, cok baska bir Bjk bulacaginizi düsünüyorum. Hatta bence Ts-Gs macina cok benzer olacak bu mac. Gs, inanilmaz stres yapiyor. Son maclari takip ediyorum. Hep alti pas icinde bombos oyuncular varken acinn kötü oldugu noktalardan kaleye vuruyorlar. Son Gencler macinda Burak-Sneijder paslasmalari sonrasinda Yasin bombostu, Sneijder ona vermedi. Pas verse, yüzde 90 goldü.

Rakip takimlar Melonun üzerine oynuyorlar. Özellikle Bjk maclarinda. Melonun bu mac kirmizi kart görmesini bekliyorum.

Umut ediyor çocukcağız üstüne gitmeyin

o degilde Bursadan gol haberi varmis dogrumu?
hala ümitleniyorsunuzya pes, hala su aziz denilen ya....gin arkasindasinizya pes
bu kadar migdesiz, haysiyetsiz bir taraftar TOPlulugu görmedim ben daha hayatimda...
bu kadar yüzsüz, bu kadar cirkef...
irkcilik yaparlar migdesi agriyordu o yüzden muz vardi derler komedi gibi...
sike yaparlar bu bir oyundu derler zirlayip dururlar...
kendilerine pavali köpeklev diye bagiran bir zatin hala kulu kölesi olurlar...
sana soruyorum hic utanmiyormusun kendinden hala bu takimi tutmakla?

o degilde Bursadan gol haberi varmis dogrumu?
hala ümitleniyorsunuzya pes, hala su aziz denilen ya....gin arkasindasinizya pes
bu kadar migdesiz, haysiyetsiz bir taraftar TOPlulugu görmedim ben daha hayatimda...
bu kadar yüzsüz, bu kadar cirkef...
irkcilik yaparlar migdesi agriyordu o yüzden muz vardi derler komedi gibi...
sike yaparlar bu bir oyundu derler zirlayip dururlar...
kendilerine pavali köpeklev diye bagiran bir zatin hala kulu kölesi olurlar...
sana soruyorum hic utanmiyormusun kendinden hala bu takimi tutmakla?

Bugün bir Fenerli Azize sallıyor. Yahu dedim işler iyiyken "Aziz Babaaaaaa" diye arkasından gidiyordunuz. Şimdi Aziz defolsun mu oldu.
Hayır bir değil iki değil. Her zaman ki durumlar. Ama dediğin gibi bunlardaki RAM bellek. Resetledinmi gidiyor.

mert arat forumumuzdaki bir gurbetcinin 2. hesabi

bunu goremeyen renktaslarimiza bir porsiyon pismaniye gonderiyorum
yerken pismanliginizi farkedin diye

Final haftalarından ve final maçından bahsettim, Galatasaray'ın kazanma alışkanlığından ve final oynama-bitirme becerisi ve alışkanlığından bahsettim, ne demek istediğimi anlamalısın.

Futbol tabii ki her sonuca açık bir oyundur lakin biz Galatasaraylılar birçok başarı ve ilklere imza attığımıza şahit olduğumuz için bu maç öncesi takımımıza fazlasıyla güveniyor ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz, bunda bir gariplik yoktur heralde?

Vas Bien

Yani öyle görünüyor.Burada amaç Fb'yi şampiyon yapmak değil de ikinci yapmak gibi duruyor yoksa buralara kadar getirmezlerdi herhalde bizi.

Engellemek icin yapabilecekleri herseyi yaptilar ama. GS, nasil olsa takilir diye düsündüler sanirim. Fbnin 2.yari fikstürüde cok ilgincti. Tüm derbileri icerde oynadilar.Emrenin golü, Erciyesin beklenmeyen perfonmansi bence planlarini bozdu.

Peşindeyiz! @PesindeyizTV · 20 min

SORUYORUZ!

1- Galatasaray'ın son haftadaki rakibi Ç. Rizespor'un hocası Hikmet Karaman, neden Cumhurbaşkanı tarafından çağrıldı?

Son düzenleme:
mert arat forumumuzdaki bir gurbetcinin 2. hesabi

bunu goremeyen renktaslarimiza bir porsiyon pismaniye gonderiyorum
yerken pismanliginizi farkedin diye
Fanatik bir Fbliyim. İstersen Twitter, Facebook, Antu, 12 numara hesaplarimin linkini gönderebilirim. Hatta haxballda kullandigim nikimi bile söyleyim. Emenike. Süper defans yapan, Emenike nickli birini görürseniz, o benim.

Geri
Üst Alt