STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

LİGTV ‏@LigTV 5 min.5 minuten geleden
CFmsMWpWYAI-BAK.jpg

Gökhan Töre derbi hazırlıklarında yok! https://lig.tv/5cun

Muslera

Sabri-Semih-Hakan-Telles

Melo-Emre

Bruma-Sneijder-Yasin

Burak

Kadro böyle olur diye düşünüyorum.​

TRT Spor'da en güzel goller var.

Beşiktaş'ın bugünkü idmanına Veli Kavlak, sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre ile bireysel çalışan Tolga Zengin, Motta ve İsmail Köybaşı katılmadı.

CFm779IWgAEz7rN.jpg:large

tehlikenin farkindamisiniz?
su resimi hertarafda yaymaliyiz...
burda takimi elestirip birilerine, hamzaya salliyacagimiza dönen oyunlari görün önce...

Futbolda ne olacagi belli olmaz. Bizim Gsyle bir macimiz vardi, 90 dakika Gs oyunu domine etmisti ama biz kazanmistik. Johnson atmisti golü. 90 dakika baskili oynarsin, gol atamazsin, top oyuncuna carpar, gol olur. Futbol bu. Muslera, Mersin macinda o toplari kurtarmasa, Stancu 95de o pozisyonu atsa bugün sampiyonluk gitmisti. Gs rehavete girmis durumda. Pazar günü, cok baska bir Bjk bulacaginizi düsünüyorum. Hatta bence Ts-Gs macina cok benzer olacak bu mac. Gs, inanilmaz stres yapiyor. Son maclari takip ediyorum. Hep alti pas icinde bombos oyuncular varken acinn kötü oldugu noktalardan kaleye vuruyorlar. Son Gencler macinda Burak-Sneijder paslasmalari sonrasinda Yasin bombostu, Sneijder ona vermedi. Pas verse, yüzde 90 goldü.

Rakip takimlar Melonun üzerine oynuyorlar. Özellikle Bjk maclarinda. Melonun bu mac kirmizi kart görmesini bekliyorum.

mertcim bu sezon hakemler sayesinde şampiyonluk yarışına sokuldunuz.ligin ilkyarısında en az 7-8 puan aldınız.2.yarıda da bursanın verilmeyen golü,erciyesin verilmeyen golü var.sizin Allah ve adalet kelimelerini ağzınıza dahi almamanız lazım.adalet bekleyen GS taraftarı olmalı,Allahtan yardım bekleyen de..bu sezon büyük bi hakem şikesi yaptınız.

Geri
Üst Alt