STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Oyle bi boktan zamanda banladiniz ki beni. Totemim ne guzel gidiyordu fb puan kaybediyordu. Ne diye banladiniz..

Neyse konuya gelelim. Butun hafta ne uyuyabildim nede baska birsey. Sinirlerim bozuldu bu mactan dolayi. Insallah en az bi beraberlik aliriz

Bu maçı bir güzel kazanacağız. Berabere kalırsak son hafta çok stresli olur. Buna da gerek yok.

Rüyama girdi la son 2 maç. Bu maçı 2-0 kazanıyorduk Rize deplasmanında 25.dakika 0-1 öne geçiyorduk :D

Dursun Özbek: 4.yıldızlı forma storelara Gelmek üzeredir. Geçen gün toplantısını yaptık 4. yıldızı nereye koyalım diye.

Bu aciklamayi dogru bulmuyorum. Daha lig bitmedi. Az bir avantajimiz var. 3 puanlik bir avantajimiz bile yok. 3 puan kaybettigimiz an ligi kaybediyoruz. Cok zor 2 macimiz var. Cok tehlikeli bir durum. Ligde sadece rakiplere karsi da oynamiyoruz.

Söyledigim gibi, totem gibi pek durmuyor. Söylediklerini destekleyen olaylar var. Örnegin, ligde hakemler takdir haklarina GS aleyhine kullanirken, kupada GS lehine kullaniyorlar.

Yani öyle görünüyor.Burada amaç Fb'yi şampiyon yapmak değil de ikinci yapmak gibi duruyor yoksa buralara kadar getirmezlerdi herhalde bizi.

Yalnız son haftalarda üyeler çoğaldı mı ne ? hele şu adını soyadını küçük harflerle yazanlar yokmu %90 ı kuş bunların :D

Ben bu maçı izlememeye karar verdim ve hata yatıp uyumayı deneyeceğim. Gençler maçında güm diye gidiyordum vallahi. Canımı sokakta bulmadım arkadaş
Uyuyabilecegini hic sanmıyorum :)

Insan yatmak istiyo ama kalkıp elbet skora filan bakarsın, eger öndeysek hic uyuyamazsın zaten, ama 1-0 filan gerideysek kendini alıstırırsın sonra mac sonu bi bakmıssın 2-1 filan kazanmısız :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırasıyla, inşaallah............

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 70
  • 2.webp
    2.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 136
Ben bu maçı izlememeye karar verdim ve hata yatıp uyumayı deneyeceğim. Gençler maçında güm diye gidiyordum vallahi. Canımı sokakta bulmadım arkadaş
Aman Fatihciğim Allah korusun o işin şakası olmaz, şayet sıkıntılı bir durum varsa seyretmemek en iyisi...

Son 2 hafta 3 puan önde şampiyonluk yarışında iken kaybettiğimiz bir final var mı?

Beşiktaş'ın bizi şampiyonluktan etme, 50.000 kişi önünde yenme ihtimali var mı?

-Hayır.

Final haftaları, final maçları, zor işler hangi takımındır?

İlklerin takımı diye kime söylenmiştir?

Kupa beyi hangi takımdır?

Hangi armanın finalleri kazanma kabiliyeti ve alışkanlığı vardır?

-Galatasaray.

O halde,

#Konsantrasyon

...

Vas Bien

Bu arada Beşiktaş , Tunay Torun ve Ryan Babel için görüşmüş Kasımpaşa Tunay'a 2.5 , Babel'e 4.5 olmak üzere 7 Mn € fiyat çekmiş.

Geri
Üst Alt