STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Başak maçı değil,Mersin maçı önemli.

Neden.velevki mersini yendiler.Fark 3.Haftaya yine önce oynuyoruz.Onu byük ihtimal aynı saate alabilirler.Berabere kalıp onlar yenilirse şampiyonlugu ilan ederiz.Başakşehir bu ligin sahasında en iyi 3 4 takımından biri.Hayatta yenemezler o maçı hatta yenilirler.

Neden.velevki mersini yendiler.Fark 3.Haftaya yine önce oynuyoruz.Onu byük ihtimal aynı saate alabilirler.Berabere kalıp onlar yenilirse şampiyonlugu ilan ederiz.Başakşehir bu ligin sahasında en iyi 3 4 takımından biri.Hayatta yenemezler o maçı hatta yenilirler.

Böyle dediğiniz her maçı Fb kazandı.

Dembaba Konya maçında sarı görse cezalı oluyor değil mi? Umarım görür. Gökhan da sakatlansa, ki bugün dahi sakat olduğu için antremana çıkmadı. Tadından yenmez...

Fener mersine yenilir, fark olur 6 puan, bjk konya ile berabere kalır fark olur 6 puan yada bjk yener fark olur 4 puan
Bu durumda bjk maçında bir beraberlik bizi resmi olarak şampiyon yapar.
İşte yeni kehanetim budur arkadaşlar.

Bjk artık ŞL için bastıracak. Umarım yarın Fener puan kaybeder de rahat rahat bi' derbi izleriz..

baskı altında olacak takım bjk bunun bilincinde olur umarım topçularımız ve taraftarımız

Genclerbirligi, mersin idman yurdundan daha cok korkuyordum gerisini sen düsün

Ben bu mactan tirsiyorum. Isteyen sampiyon olduk desin bence daha olmadik. Yarin sikecilere bu yaygarayla verirler maci. Besiktasla aramizda oyun anlaminda ucurum yok. Bizde iyi oynamiyoruz. Bugun taraftar aldi maci muthis bir taraftar vardi.

Lakin bu kadar onemli bir macta 55 bin kisinin onunde besiktasada yeniliyorsak sampiyon olmayalim bi zahmet.

2-1 yada 1-0 aliriz.

Bu maçı da döve döve alıp şampiyon olacağız. Sonra da şikecileri yenip kupayı alacağız.

Fener mersine yenilir, fark olur 6 puan, bjk konya ile berabere kalır fark olur 6 puan yada bjk yener fark olur 4 puan
Bu durumda bjk maçında bir beraberlik bizi resmi olarak şampiyon yapar.
İşte yeni kehanetim budur arkadaşlar.

Bjk'nin ne yapacağı bizi hiç ilgilendirmiyor artık.Fener maçları önemli.

bu maç gençlerbirliği maçından daha kolay.. rezalet oynasak en kötü berabere kalırız..

Geri
Üst Alt