STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ben son 5-6 haftadir izliyorum. Bjk nin bir antepin 2. yarisinda iyi oynadigini gördüm. Trabzon maçini iyi oynamadilar. Son maçlari rezildi beni bu umutlandirdi. Manisa bile bunlari ezdi bir ara. Bizim takimada net güvenemesemde Biz bunlarla en fazla berabere kaliriz diye düşünüyorum. Olamazlar. Fener olur bunlar olamaz. Ha Umut 11 oynarsa maçi hiç izlemem.

Zaten son 5-6 hafta kötüler diyorum ben de. Hem de bayağı kötüler. Ama sınırları bu değil işte, çok bileniyorlar bize.

En cokta fenevlilerin su mac icin pusuya yatip pis pis 8jkyi gaza getirmelerine uyuz oluyorum kahretsin

tumblr_m3lf9oVhBW1ruup7xo1_500.jpg

Sordun da gsliyim mi dedim? Neden kendi kendine gelin guvey oldun anlamadim. Kendimce dusuncelerimi dile getirdim ama senin gibi birinden bu konuda anlayis beklemek de enayilik olurdu zaten.

O zaman önce kendini tanıtacaksın güzel kardeşim rakip takimin forumuna üye ol kendini tanıtma , takımını burada öv sonra da anlayış bekle, güzel bir düşünce tarzı. Galatasaray' ın forumuna üye olup da ilk mesajın böyle olursa tabi ki tepki gösteririm. Burada daha önce başka takım taraftarı olduğunu söyleyip de pozitif tartışmalarımız olduğu da çok oldu.

Son düzenleme:
Karımıza koyarız kupamızı alırız relaks.

Maçtan sonra şunları bir hafta daha boş yere umutlandırdığı için Emre'ye teşekkür edebiliriz :)

O zaman önce kendini tanıtacaksın güzel kardeşim rakip takimin forumuna üye ol kendini tanıtma , takımını burada öv sonra da anlayış bekle, güzel bir düşünce tarzı. Galatasaray' ın foruma üye olup da ilk mesajın böyle olursa tabi ki tepki gösteririm. Burada daha önce başka takım taraftarı olduğunu söyleyip de pozitif tartışmalarımız olduğu da çok oldu.

Yine yanlışın var, takımımı övmedim henüz. (he övebilirim de, o seni hiç bağlamaz ya neyse)
Ayrıca Fenerbahçe'liyim, önceki mesajlarda bana hakaret edenleri tek tek yetkili mercilere ilettim. Umarım onlar da işini düzgünce yapar da sonra kendi başları ağrımaz durduk yere. İyi forumlar diliyorum.

Maçtan sonra şunları bir hafta daha boş yere umutlandırdığı için Emre'ye teşekkür edebiliriz :)

Sonunda sampiyon olacaksak eger son haftanin son saniyesi bile olsa farketmez.Hatta oyle daha anlamli daha guzel oluyor.Denizlinin feneve yapistirdigi sezondaki sampiyonlugumuz ile super finaldeki sampiyonlugumuzda yasadigim sevinc ve mutluluk sanirim UEFA kupasini aldigimiz anla eşdegerdi bana gore

010320141041331290470.jpg

Kısa ve öz biçimde anlatmaya çalıştım.

Yasin-Şino-Burak üçlüsüne çok iş düşüyor bulunca yazmaları lazım
Tabi geri hat bu maçta temkinli olmalı bence öncelikli amaç gol yememektir bu maçta

Yasin-Şino-Burak üçlüsüne çok iş düşüyor bulunca yazmaları lazım
Tabi geri hat bu maçta temkinli olmalı bence öncelikli amaç gol yememektir bu maçta

Musleraya guvenim sonsuz.
Peki ya burağa.Malesef guvenmiyorum ozelliklede boyle kritik derbilerde hic guvenmiyorum

Son 20 senede ikinci yarılardaki maçlarımız baz alınarak baktığımızda fener,trabzon ve beşiktaşın üçüne birden yenildiğimiz sadece bir sezon var o da belki de tarihimizin en kötü sezonu olan 2010/2011 sezonu.Üstüne 9 maçtır yenilmediğimizi ve de biliç faktörünü koyunca bjk nin bizi yenme ihtimalini siz hesaplayın.Bu da istatistiki açıdan değerlendirme.O yüzden kendinizi fazla kasmayın.Bir de beşiktaşın ikincilik gibi birşeyi söz konusu bile değil.Bugün nerdelerse ligi orda bitirirler

Baskı kurup erken bir gol bulmalıyız. Golden sonra Beşiktaş'ta gol için yüklenecektir. Olimpiyatta attığımız gol gibi kontradan 2yi bulup rahatlarız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt