STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

herkese iyi akşamlar bugün maçta hamza hoca iki sıfıra kadar bekledi oyuna müdahele etmek için hem sivası heveslendirdi hem de olası sakatlıklarının önünü açtı yasin girdikten sonra cicinho nun bir müdahelesinde yerde kaldı allah korusun sakatlansaydı zaten işlemeyen kanatlar iyice çökerdi ben bu hamza hocanın çok maçta buna benzer çok hatalarına rastladım.örn:başakşehir yahu bir adam bir yerde hata yapar anlarım biraz sakin olsa sahayı okusa bunların hiçbiri olmayacak inşallah bu beşiktaş maçında umut olcanı oynatmaz sağda hamit bizim için ilaç olur.

Umutsuz kadrolar görüp gülüyorum.

......................muslera....................
sabri......semih...........balta..........telles
...................melo......selçuk................
hamit(bruma).....sneijder.................yasin
.....................burak..........................

inşallah bu bizim maç kadromuz olur

Son düzenleme:
İlk yarıdaki derbide çok akıllı top oynamıştı takım. Şimdi düşününce insan gerçekten hayret ediyor, Hamza nasıl öyle top oynatıp da kazanmış o maçı diye. Şu maçta da aynısı olsa keşke.

Bu maçta Umut 90 dakika oynadığına göre 11'de olmaz herhalde.Çolak da kolay kolay 11'e dönemez artık.Hamza Hoca'dan şöyle bir 11 bekliyorum.

Muslera
Sabri Semih Balta Telles
Melo Selçuk
Hamit Sneijder Yasin
Burak

Hamit hem sakat hem de Emre önceki maç oynamadığı için sivas maçında 90 dk oynadı. Emre Haftasonu 11de olur.

Hamza-Umut-Olcan'lar olduğu sürece berabere bitirirsek öpüp başınıza koyun.

Hamza'nın milyonlarca taraftarı kanser edeceği maç.

İnşallah alırız maçı.

İlk yarıdaki derbide çok akıllı top oynamıştı takım. Şimdi düşününce insan gerçekten hayret ediyor, Hamza nasıl öyle top oynatıp da kazanmış o maçı diye. Şu maçta da aynısı olsa keşke.
O macta pas oyunumuz cok sabirli ve iyidi. Bu macta ayni 'olgun' oyunu beklemiyorum.

Gencler macinda oldugu gibi presli bir oyun anlayisi bekliyorum bizim takimdan. Gencler takimi bu presi ilk yaridaki isabetli paslarla kirdi baya. Besiktas baskiya karsilik veremezse belki presli oyun bu macta maci erken koparmamizi saglayabilir.

O macta pas oyunumuz cok sabirli ve iyidi. Bu macta ayni 'olgun' oyunu beklemiyorum.

Gencler macinda oldugu gibi presli bir oyun anlayisi bekliyorum bizim takimdan. Gencler takimi bu presi ilk yaridaki isabetli paslarla kirdi baya. Besiktas baskiya karsilik veremezse belki presli oyun bu macta maci erken koparmamizi saglayabilir.

İlk maçtaki oyunu oynayacağımıza bende ihtimal vermiyorum. O oyuna biraz bile yaklaşabilsek çok iyi iş yapmış oluruz. Biz en son hangi takıma karşı maçı kopardık, onu bile hatırlamıyorum desem yeridir. 3-0 önde olduğumuz Karabük maçını bile krizlerle bitirmiştik. Olur da öne geçersek son maçlarda ne yaptıysak aynısını yaparız, takım halinde topun gerisine geçer, zaman öldürmeye çalışırız yine. Ama bundan da önemlisi yeter ki geri düşmeyelim.

Umut oynayacak mi ilk 11'de? Ona gore beklentilerimi ayarlayacagim...

Muslera
Sabri - Semih - Balta - Telles
Melo - Selçuk
Bruma - Sneijder - Yasin
Burak

Bundan başka kadro çıkmamalı.

Geri
Üst Alt