Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
emreç oynar gibiSağ kanatta adam gibi oynayacak topçumuz yok. Hepsi birbirinden formsuz . Kalanlara çok iş düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emreç oynar gibiSağ kanatta adam gibi oynayacak topçumuz yok. Hepsi birbirinden formsuz . Kalanlara çok iş düşüyor
Sen 4. Yıldızı takmıssın takmamıssın önemli mi be cimbomum sana karsı sevgimiz değişir mi Allahın izniyle kaderimizde varsa zaten şampiyon oluruz.
Bu maçta Umut 90 dakika oynadığına göre 11'de olmaz herhalde.Çolak da kolay kolay 11'e dönemez artık.Hamza Hoca'dan şöyle bir 11 bekliyorum.
Muslera
Sabri Semih Balta Telles
Melo Selçuk
Hamit Sneijder Yasin
Burak
umut oynamazsa zaten bu takım alır maçı arkamıza yaslanır izlerizİlk yarıdaki derbide çok akıllı top oynamıştı takım. Şimdi düşününce insan gerçekten hayret ediyor, Hamza nasıl öyle top oynatıp da kazanmış o maçı diye. Şu maçta da aynısı olsa keşke.
O macta pas oyunumuz cok sabirli ve iyidi. Bu macta ayni 'olgun' oyunu beklemiyorum.İlk yarıdaki derbide çok akıllı top oynamıştı takım. Şimdi düşününce insan gerçekten hayret ediyor, Hamza nasıl öyle top oynatıp da kazanmış o maçı diye. Şu maçta da aynısı olsa keşke.
O macta pas oyunumuz cok sabirli ve iyidi. Bu macta ayni 'olgun' oyunu beklemiyorum.
Gencler macinda oldugu gibi presli bir oyun anlayisi bekliyorum bizim takimdan. Gencler takimi bu presi ilk yaridaki isabetli paslarla kirdi baya. Besiktas baskiya karsilik veremezse belki presli oyun bu macta maci erken koparmamizi saglayabilir.
Emre, Bruma ve Sinan varken Olcan+Umut oynuyor. Bir kanadımız haftalardır kırık ama hoca görmüyor yada görmek istemiyor.Sağ kanatta adam gibi oynayacak topçumuz yok. Hepsi birbirinden formsuz . Kalanlara çok iş düşüyor