STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Emre, Bruma ve Sinan varken Olcan+Umut oynuyor. Bir kanadımız haftalardır kırık ama hoca görmüyor yada görmek istemiyor.

İlla bi yerimize kazık girecek ondan sonra görecek ama biraz geç olacak.Hafta sonu umut ilk 11 de başlarsa ben maçı izlemem.Zaten totem olsun diye lig tv olduğu halde maçları izlemiyorum.Hafta sonu izlemeyi düşünüyorum ama umut olursa 11 de kesinlikle izlemem

Umut olursa herhalde ben de çok zor izlerim maçı :)

Gokhan tore bugunki antremanlara katilmamis bizim macta oynamaz insallah

Üstümüze bu kadar gelindi ya bizim. Bu saatten sonra bize düşen görev belli.

- 33. haftada Beşiktaş'ı hakem makem diye ağzını açmaya fırsat vermeden net bir oyunla mağlup edeceksin.
- Kupa finalinde aynısını Fenerbahçe'ye yapacaksın.

Bu neden önemli?

Böyle olursa rakipler kendinde "Galatasaray şike ......" diyecek takati bulamayacaktır. Çünkü kendisinin de bildiği gibi bunu demeye çalıştığı anda tuttuğu takımı evire çevire yenmiş Galatasaray kendisine gerekli cevabı çoktan vermiştir. Bunu demeye çalıştığı anda bunun altında ezilecektir.

Son düzenleme:
Umut oynarsa maç başlamadan kendimi içkiye vururum. Bu herifi başka türlü kaldıramam ben artık.

Sezon sonu defolup gider inşallah.

Bariz hakem hataları yapılacak, Galatasaray doğranmaya çalışılacak. 2 haftadır süren şike ve hakem muhabbetinin sebebi budur. Ayrıca bir kardeşlik türküsü tutturdular da Bilic, kendisine ana, avrat küfreden Emre'ye, Gökhan'a vs. niye peş keş çeksin? Hep algı operasyonu, hep yönlendirme. Hamza'nın yanlış kadro seçimi de eklenirse maalesef bu maçı kazanma şansımız yok. Ama Fener'in de Başakşehir'i yenebileceğini sanmıyorum..

Bariz hakem hataları yapılacak, Galatasaray doğranmaya çalışılacak. 2 haftadır süren şike ve hakem muhabbetinin sebebi budur. Ayrıca bir kardeşlik türküsü tutturdular da Bilic, kendisine ana, avrat küfreden Emre'ye, Gökhan'a vs. niye peş keş çeksin? Hep algı operasyonu, hep yönlendirme. Hamza'nın yanlış kadro seçimi de eklenirse maalesef bu maçı kazanma şansımız yok. Ama Fener'in de Başakşehir'i yenebileceğini sanmıyorum..

Normal şartlarda başakşehiri yenemez fenerde malum geçen çıkan haberlerden dolayı başakşehir fenere yatacak bu maç diye bir his var içimde semih ile volkan ne saçmalıklar yapacak gene bakalım.Başakşehiri beklemektense kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekli.

Sakin olun, korkanı tokatlarım arkadas, bu hafta korkma haftası degil.

Kazanamazsak kazanamayalım,yenilmeyelim yeter ki.

İlk maçtaki oyunu oynayacağımıza bende ihtimal vermiyorum. O oyuna biraz bile yaklaşabilsek çok iyi iş yapmış oluruz. Biz en son hangi takıma karşı maçı kopardık, onu bile hatırlamıyorum desem yeridir. 3-0 önde olduğumuz Karabük maçını bile krizlerle bitirmiştik. Olur da öne geçersek son maçlarda ne yaptıysak aynısını yaparız, takım halinde topun gerisine geçer, zaman öldürmeye çalışırız yine. Ama bundan da önemlisi yeter ki geri düşmeyelim.

5 maçtır gol yemiyoruz,sence bu maçla da devam eder mi bu seri?

Umut oynar diyenleri anlamıyorum. Yahu Umut Sivas maçında 90 Dk. oynadı. Buradan bile anlamak lazım ki Umut haftasonu 11'de olmayacak. Emre Çolak için aynı şeyi söyleyemem. Emre Gençler maçında kadroda yoktu ve bu yüzden sivas maçında 90 dk oynadı. Emre haftasonu 11'de olacaktır.

......................muslera....................
sabri......semih...........balta..........telles
...................melo......selçuk................
Emre.............sneijder.................yasin
.....................burak..........................

Kadro çok büyük ihtimalle böyle olacaktır.

Üzerimde muazzam bir stres hissediyorum bu maç sebebi ile. Umarım bizim futbolcular bu halde değildir.

Geçen rüya gördüm; maçın saatini yanlış biliyorum ve stada yetişmeye çalışyorum deli gibi. Bu arada 2 tane çakıyoruz, birini Burak atıyor, diğeri meçhul.

Delirtecek bu takım beni.

Buralara kadar gelmişken sinirdi stresti uzakta tutmalı futbolcular.
Top göstermeden yenmemiz lazım bunları.

Üzerimde muazzam bir stres hissediyorum bu maç sebebi ile. Umarım bizim futbolcular bu halde değildir.

Geçen rüya gördüm; maçın saatini yanlış biliyorum ve stada yetişmeye çalışyorum deli gibi. Bu arada 2 tane çakıyoruz, birini Burak atıyor, diğeri meçhul.

Delirtecek bu takım beni.

Bjk'nin ne oynayacagı meçhul. Taraftarlarını gaza getirmek icin hırs yaparsalar, birde rahatlar cok zorlarlar.

Tatil modunda oynarsalar rahat kazanırız.

Ben genelde maclarla ilgili hic rüya görmem her gün her gün rüya görmeme ragmen. Bu gece rüyamda maci izliyordum ve bir futbolcumuza 90 dakika küfür ettim beni deli ettigi icin.

Ne macin sonucunu gördüm ne de gol ya da golleri. Sirf o bir tane oyuncu vardi gözümün önünde, ama kafasi da gözükmüyordu.

Bu kadar küfür ettigime göre mutlaka Umut olmali bu futbolcu.

Geri
Üst Alt