STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

beşiktaşı yenemezsek asıl tehlike o olucak bunuda görün stres tavan yapcak 2 2 ye razıyım diyen nasıl bir mantıktır anlamıyorum fener 2 maçınıda alıcak bence niye stres yaşayalım rize bize bilencek hikmet karaman var bi kere

mertcim bu sezon hakemler sayesinde şampiyonluk yarışına sokuldunuz.ligin ilkyarısında en az 7-8 puan aldınız.2.yarıda da bursanın verilmeyen golü,erciyesin verilmeyen golü var.sizin Allah ve adalet kelimelerini ağzınıza dahi almamanız lazım.adalet bekleyen GS taraftarı olmalı,Allahtan yardım bekleyen de..bu sezon büyük bi hakem şikesi yaptınız.
Mert aratı bu kadar nasıl konuşturuyosunuz çözemedim adam işkembeden sallıyo provakatör bariz ama bu hafta sneijder şov yapar gibime geliyo ama konuşmaları baya itici Mert denilen arkadaşın ismail kartal familyasından

Rahatım cümkü fb bundan sonra mac alamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb 6 7 maçtır alamazdı zaten lastiği patlamış kamyon gibi devrilmek üzere biz beşiktaşı eze eze yenip rahat etmeliyiz dahada

Takim fizik olarak zaten bitmis. Oyuncularin cogu 30 yas uzeri. artik kaldiramiyorlar. Dunki maca bakin. Gecmis maclarda goreceksiniz.
Normal sartlarda kesinlikle mac alamazlar, ama su duran toplar yokmu... onda acik ara turkiyenin en iyisiler.

FB'nin otobüsünün bomba ihbarı ile aranması ve tekrar mağduriyet edebiyatının başlaması
GS-Bjk maçına medya tarafından Galatasaray forması giydiği için linç edilmiş bir hakemin atanması
Emre-Orhan'ın maçtan 1 hafta önce her gün beraber yatıp kalkması (Slm ben Emre abin)
Kupa maçlarında hakemlerin lehimize bir yönetim sergilemesi, ligde ise tam tersinin yaşanması
İ.Kartal-H.Karaman açıklamaları. (Üzerimize düşeni yapacağız)
BJK'nin bir anda yarış dışında kalması
RTE'nin ligin en kritik döneminde, finale 2 hafta kala Rıdvan ve Ç.Rizespor takımını, H.Karaman'ı ağırlaması
Son zamanlarda medyanın (özellikle hükümete yakın) sürekli Galatasaray'ın kollandığına dair haberler yapması. Galatasaray'ın şike yapıp yapmadığının sürekli gündemi oluşturması

Bütün bunlar bir araya gelince anlamlı bir bütün oluşturuyor, en azından ben böyle düşünüyorum. Hıncal'ı sevmesemde söylediği şeyler uçuk-kaçık şeyler değil, gayet mantıklı. Kalan 2 maçta çok sakin oynamalıyız.

Baslarim Hikmet'e de Ridvan'a da Tayyip'e de...

Macla ilgili konusalim:

Muslera
Sabri Semih Balta Alex
Melo Selcuk*
Emre Sneijder Yasin
Burak​

*yetismezse, Hamit o da yetismezse yandi gülüm keten helva.

Şampiyonlar Ligi'nde de Umut'u sağ kanatta oynatmasından korkuyorum.

hamza hamzaoğlu küfürden hoşlanıyo,anlaşılan.emre çolağı ya da brumayı oynatmalı.

Bu Umut sevdan beni öldürecek hoca !!

Armanın İzinde @Armaninizinde 10 Min.Vor 10 Minuten
Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş maçında kanatlarda Umut Bulut ve Yasin Öztekin'i kullanacak. (NTV Spor)
heart-attack-o.gif

Hamza hoca stad da söyledikleri besteyi dinleyip yap iste kadroyu, Umutu falan bos ver artik. Gina geldi.

Selcuk Inan Sneijderiyle
Ileride Burak Yilmazla
Sag kanat da ALTINTOPLA
yürüyoruz sampiyonluga.

Belli oldu umutun elinde hocanın kaseti var başka açıklaması yok yani adam her maç 90 dk sahada oluyor

ben sokakta sevinen GSlıları görmeyi özledim.o GS bayraklarını görmeyi..benim için 12 mayıs 2012deki fenerbahçe maçı gibi bi maç.

yav siz h.karaman rize falan neden bahsediyorsunuz adam emre ve umutla maca cikmayi dusunuyor,sampiyonlugu vermek icin baska birseye gerekmi var.su kodugumun sikecilerini kadikoyde ezmeyen takim yok ama hamzaoglu beraberlik bile alamadi,g.birligi macindan sonra sampiyonluk turu atiyoduk arenada.sampiyon olsakta olmasakta Hamzaogluna yol verilmeli,bunun capi yetmez.

Geri
Üst Alt