Arkın Seven
Cezalı
- 21 Mayıs 2015
- 523
- 0
- 476
burak belki 3 tane atarBen 3 gün önce rüyamda Demba Ba Galatasaray'a transfer olmuş, bjk maçında ilk dakikada 3 tane gol atıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum. Garip bir rüyaydı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak belki 3 tane atarBen 3 gün önce rüyamda Demba Ba Galatasaray'a transfer olmuş, bjk maçında ilk dakikada 3 tane gol atıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum. Garip bir rüyaydı![]()
burak belki 3 tane atar
Umut'un hucum presine, mucadele gucune, boy uzunluguna ihtiyacimiz olacak. Hamzaoglu kesinlikle sahaya surecek kendisini. Umarim bu macta artik top oyununda isabetli oynar.
Umut'un hucum presine, mucadele gucune, boy uzunluguna ihtiyacimiz olacak. Hamzaoglu kesinlikle sahaya surecek kendisini. Umarim bu macta artik top oyununda isabetli oynar.
(Bkz: marjinal olayım derken bokunu çıkaran insan)Umut'un hucum presine, mucadele gucune, boy uzunluguna ihtiyacimiz olacak. Hamzaoglu kesinlikle sahaya surecek kendisini. Umarim bu macta artik top oyununda isabetli oynar.
Oha afedersin, saka olmali. Aynisini gordum.Ben ruyamda konyayla deplasmanda mac yaptigimizi gordum bugun
Oha afedersin, saka olmali. Aynisini gordum.
Tam netlestiremedim, ama mac 2-2 veya 3-2 gidiyordu Konya lehine. Muslera'nin bi hatali golu vardi. SikintiliydiSkor kaç kaç?![]()
Tam netlestiremedim, ama mac 2-2 veya 3-2 gidiyordu Konya lehine. Muslera'nin bi hatali golu vardi. Sikintiliydi![]()