STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

kankiler oynuyomuş gene. TEK FORVETTT!!!

BycIH4CIgAALItr.jpg:large

Yahu bu burak falcao mu,benzema mı ki umut bulut kimsenin aklına bile gelmiyor.,nasıl bir algı yönetimidir arkadaş.

bu pasolig zımbırtsı yüünden yine dolmaz stad

bu macta stadın hınca hınc dolması,baskana full destek verilmesi lazım

bütün stad ünal aysal diye inlemeli

Burak 'la Selçuk 'u kesmez hoca.

Zorlanarak galibiyet yada mağlubiyet bekliyorum. Berabere bitmez.

Rüyamda Sivas 5-0 kazanmıstı, artık takım hakkında olumlu rüyada göremiyorum

Bugün günlerden GALATASARAY haydi aslanlar gösterin gücü iyi gün değil kötü gün taraftarıyız

oley

Son düzenleme:
Taraftar itici güç olmayı seçerse kazanırız.

eğer 11de kankalar varsa..selçuk ve burak için son şans aynı zamanda onları hala kadroda tutan prandelli için...taraftarın sabrı şon aşamasında..maça gidecek taraftar tam destekle maçı idare etmeli,duruma göre dozunda ıslıklamalar olabilir

Tahminimce 20-30 bin kişinin izleyeceği maç . Zaten hava da kötü istanbulda sanmıyorum tam anlamıyla dolu olacağını

livescore'de 4-3-3 dizilisiyle cikacagimiz yaziliyor. rijkaardli günler geldi aklima. selcuk inanin güncel halini gördükce mustafa sarpi özler olduk.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu maçtan çok ümitliyim. Sonunda taraftarımızın önüne çıkıyoruz(!)

Umarım herşeyi değiştiren maç bu maç olur.

Selçuk-Burak yetenek fakiri arkadaşlar oynayacaksa sonuç umrumda değil. Formayı adaletli dağıtamayan da hocayım diye gezinmesin ortalıkta.

livescore'de 4-3-3 dizilisiyle cikacagimiz yaziliyor. rijkaardli günler geldi aklima. selcuk inanin güncel halini gördükce mustafa sarpi özler olduk.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

O kadarda değil Selçuğu Mustafa ile kıyaslamak hakarettir ya BAM ı unutmadık daha

Geri
Üst Alt