STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Bu ultrAslan ergenleri sahamizin kapanmasina neden olmaz yine insallah. Protestolarini yediklerim. Bakalim gelecekler mi.

Aykut geldi aklima Alex'i forvete,Bienvenu'yu sag aciga koymustu.Onceki hafta gol atan Stoch'un yerine Caner'i oynatmisti.Selcuk ve Bilica da 11deydi.Kendi eliyle maci bize vermisti 3-1lik macta

Bu macta Ismail'den de degisik seyler bekliyorum.Umarim cins bir kadro cikarir

İzlemeyeceğim oldukça dandik bir maç, her sene ki klasik senaryo olacak.

Caner-GG fln hakemlere saldıracak ama TV'ler de Melo konuşulacak.

Şike ile ilgili her türlü pankart açılmalı.. TFF işbirlikçilerine de göndermeler yapılmalı

Aykut geldi aklima Alex'i forvete,Bienvenu'yu sag aciga koymustu.Onceki hafta gol atan Stoch'un yerine Caner'i oynatmisti.Selcuk ve Bilica da 11deydi.Kendi eliyle maci bize vermisti 3-1lik macta

Bu macta Ismail'den de degisik seyler bekliyorum.Umarim cins bir kadro cikarir

7-8e gitmesi gereken bir maçtı, maçtan sonra üzülmüştüm fark olmadığı için.

Burak büyük ihtimal oynamayacağına göre Prandelli'ye rağmen eze eze yeneceğiz.

-----------------Muslera--------------
Tarık-------Chedjou--Semih------Hakan
Hamit------Melo-----Selçuk-------Olcan
----------------Sneijder---------------
----------------Pandev----------------
Bruma ve Burak sakat galiba,onlar olmazsa bu kadro en uygunu olabilir,Yasin ve Telleste çok etkisizdi geçen hafta onlarda kesik yemeli.

tribünler dolar mı acaba

ilk kez bir fener macında tribünlerde ciddi bosluklar olabilir

Balta oynasın abi bu maçta bekte. Herif Fenere karşı çok iyi oynuyor. Kuyta göre tam zaten dengeli olur. En büyük sevincim Hamit. Beni çok heyecanlandırmaya başladı. Tam ümidi kesmiştim ki 2 maçtada ben burdayım dedi

-----------------Muslera--------------
Tarık-------Chedjou--Semih------Hakan
Hamit------Melo-----Selçuk-------Olcan
----------------Sneijder---------------
----------------Pandev----------------
Bruma ve Burak sakat galiba,onlar olmazsa bu kadro en uygunu olabilir,Yasin ve Telleste çok etkisizdi geçen hafta onlarda kesik yemeli.
cedçu yerine koray, selçuk yerine hamit, hamit yerine bruma :k19:

arsenal maçında 2.golde asist yaptı sanchezin golünde doğrudan hata yaptı gol atınca millet bunları görmüyor burağın şlde 8 gol attığında kral olması gibi
Melo da rezildi muslera da kötüydü o maç sen kriteri o maç yaparsan doğru olmaz bu sezon gayet iyi adam takip etmiyorsun maçları belliki

Melo da rezildi muslera da kötüydü o maç sen kriteri o maç yaparsan doğru olmaz bu sezon gayet iyi adam takip etmiyorsun maçları belliki

bnce yediğimiz neredeyse tüm gollerde hatalı

bütün maçları da izledim

kontenjan harcayacak 1 yabancı stoper değil

önliberoda daha iyi oynar

________Muslera
Veysel Semih Chedjou Tarık
____Melo Selçuk
Hamit Sneijder Olcan
_______Pandev

Geri
Üst Alt