STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Selçuk ölmüş Burağa uzun top atmaktan başka hiçbirşey bilmiyor sneijder daha geride kendi evinde kontra atak oynuyosun kanat yok hızlı adamların kadroda yok ulan bu taktiğin adı ne futbol kitaplarında bile yok. Töbe sövcem bu prandelliye. Bari melo volkana bi kafa atsında bişeye benzesin maç. Bizin salaklar onları dövmeyide beceremiyo

FT iyi futbol oynatmiyordu ama rakibin hatalari sebebiyle yeniyorduk sürekli. Aykut Kocaman falan hep defansif futbol oynatiyor, biz ise ofansif oynuyorduk. Bu kez roller degisti, Süpre Kupa'yi Prandelli kaybettirdi..

0-0 yazsada tabelada ben farkla mağlupmuşuz hissediyorum kendimi. Emenikenin beceriksizliğimi yoksa bizim şansımızmı. Sahada Galatasaraydan eser yok eser!

İkinci yarı isabetli şut yok bilader. Var mı böyle bir şey ya ? Akhisar Belediyespor kendi sahasında cesur oynadı, bunları duman etti. Demek ki Prandelli'nin gözünde bir Akhisar bile değiliz. Bu kadar korkak oyun oynattığına göre...

David Alaba ‏@David_Alaba 51 sn.51 saniye önce
After a successful game against Werder Bremen, i'm now watching Galatasaray with my turkish friends! #galafener #da27

B0PqWbYIEAAiPnW.jpg:large

Burak ın 5 kişinin arasında tek forvet oynadıgı her maç ileride etkinşik beklememek lazım.
Defansın arkasına atılan her top kolaylıkla önleniyor..

GS ı savunmak o kadar kolay ki

Brumayi almayip kontra oynatiyor futbol ozurlu hocamiz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

haca mısın

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk yarıda isabetli sutumuz yok arenada. 5 yas daha kucuk olsam yemin ederim hungur hungur aglardım. Bu takımı bu hale getirenlerın allah belasını versin

Kazanırsak dortmund maçında kaçtane yeriz bilmek istemiyorum.
Bu kendini teknik adam sanan adam başımıza çok bela açacak

Yabancı sinirindan şikayet ediyoruz +3 te 1 yabancı var

Geri
Üst Alt