STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

BAŞAKŞEHİRSPOR İLK 11'İ
Volkan, Sedat, Yalçın, Uğur, Ferhat, Gencer, Visca, Rotman, Mossoro, Doka, Semih.

Penalti olursa Muslera kullansin :D

Bir yanım kazanalım, diğer yanım 5 gol yeyip rezil olalım istiyor bu heriften kurtulalım diye.

Bir an önce "normal" bir hocaya ihtiyacımız var, Fener bu sene hayatta şampiyon olamaz, biz biraz kıpırdasak Beşiktaş'ın eli ayağı birbirine karışır zaten.

iyi bari melo defansda oynamiyor, koraya sans vermesi güzel

çok kötü kadro yine kanser olucaz.başakşehir bizden daha güçlü visca mossoro doka çok tehlikeli adamlar.

Eğer semih ve chedjounun 2 si birden sakat veya cezalı değilse bu adamın yaptıgı resmen intihar. Delilik..

2 tane aylardır maç yapmamıs oyuncuyu bir anda 11 e koymak aptallık.

Hadi birini denersin ama diğeri açığı kapatır. 2 sini birden koymak diyorum ya mecburiyet değilse saçmalık.

Gerçekten sakat değillerse oynama ihtimalleri varda bu adam koymadıysa sadece ve sadece kovulmak istediği için yapmısdıre.

Ben olsam defans hattını Hakan-Gökhan-Koray-Tarık yapardım önüne de Melo. Kanatlara Olcan ve Bruma. Tam ortada Emre hemen önünde Sneijder ve forvette de Pandev.

10712759_829579010434129_7038861825867436671_n.jpg

niye Bruma gibi rakibi her an tehdit edebilecek bir oyuncu ilk 11 oynamaz?
ilk 11de 4 yabancı var saymasını mı bilmiyor yoksa bir oyuncuyu 2 kere mi sayıyor?

Bu 433 takintisi nedir ya. Hadi dzemaliyi oynatmak istiyorsun o zaman gobegi dzmali- melo yap. Cokmu zor. Selcuk- dzemali- melo oynayinca takim tkaniyor oyun sıkışıyor haftalardir boyle ama yine devam ediyor. Pozisyona bile giremiyoruz birde kanatsiz oynuyoruz. Ne desek bos adam sikici italyan fubolundan baska bir sistem bilmiyor. Kazanirmiyiz bilemem ama cok kotu ve berbat oynucagmiz garanti

Gene sneijderi solla hapis etti ben boyle omrumde lanetli bir td gormedim yahu insan hic mi ders almaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Az da olsa dortmund macinda duzgun oyniyan hamit ve Telles yine kesik yedi,

Bu takimda kim iyi oyniyorsa onu kesiyor prandelli.

Ben çoğu arkadaş kadar ümitsiz değilim. Basaksehir üzerine gidildiğinde topla hızlı çıkan bir ekip. Bu yüzden dengeli oynamak için üçlü orta saha mantıklı. Benim tek isteğim yerden oynamak sneijderi rakip kaleye yakın yerde topla buluşturmak ve beklerin ileri çıktığı atakları bir şekilde bitirmesi. Yani bu pozisyonlarda topu kaptırıp kontra yememek.

Biz yabancı kontenjanindan şikayet ediyoruz 4 yabancıyla oynuyoruz bu nasıl is arkadaş 2 stoper imiz yok ama adam hala 4-3-3 oynatiyor gerçek solbek telles oynamıyor sağ ayaklı Tarık sol bekte oynuyor kafayı yememek elde değil oynat şu takımı 4-2-3-1 koy tellesi brumayi ne bekliyor bunları oynatmak için anlamıyorum ki cemali nin ne işi var 11 de valla gitsin şu prandelli gelsin lucesku

Geri
Üst Alt