STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

ya beyler şu takımın başına uzakta aramaya gerek yok getir yılmaz vuralı hem bedava çalışır hem de en azından saçmalamaz ya . Bende amatör takım antrenörlüğü yapıyorum ama bir hoca bu kadar kör olamaz. O çok sevmediğimiz eboue bu veyseli 10 la çarpar 10 la

Senelik 3 m euro 9 trilyon para eder. Selcuk 9 trilyon para kazanıyor. Karılarla kızlarla yiyor. En luks araba en luks ev. Oooooohhhhhh...

Cefasını taraftar ceker nasıl olsa. Onlar her turlu sefasını surecek

fazla yırtınma
zaten devrearası bu dediklerin %100 gidecekler.
hatta bu isimlere melo bile katılabilir iyi bir teklif gelirse.
ne rezil edecek adamlar kendilerini.
dortmund maçında yanlış görmediysem adamlar bizden 13km fazla koşmuşlar ( yanlış isem düzeltiniz )
fizik olarak da bitkin gibi görünüyoruz.
bu adamlar napıyorlar bütün hafta?

Turk futbolcularda disiplin yok !
Calisma hirsi yok !
Kosmayi beceremiyoruz !
Anca yagli guresciler gibi vucut vucuda carpisiyoruz !

Hafta boyu antreman aksamlari reina .. baska ne olcak

MElo dan da bir halt olmaz artik adam yanindaki adama pas atamaz hale gelmis , rakibi isirmiyor bile ilk sezondaki gibi

Vallah kusura bakmada cevresindeki okadar dingil oyuncu varken neden yirtsin. Artik oda anladi bu oyunculardan bi cacik olmayacagini.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Çok büyük bir çıkmaza girdik. Selçuk Burak gibi bitmiş oyuncularla çok ağır uzun kontratlarımız var. Yepyeniden bir yapılanmaya gitmek zorundayız. Ancak nasıl olacak bu?? Bu oyuncuları nasıl göndereceğiz?? Hangi parayla yenilerini transfer edeceğiz??

iyiki maci izlemiyorum. yorumlara bakarsak kafa gidecekti...
bayern gladbach macini izliyorum suan

B05E2t-IEAA47Ku.jpg

Senelik 3 m euro 9 trilyon para eder. Selcuk 9 trilyon para kazanıyor. Karılarla kızlarla yiyor. En luks araba en luks ev. Oooooohhhhhh...

Cefasını taraftar ceker nasıl olsa. Onlar her turlu sefasını surecek

senin avatardaki adama onun için sonsuz tesekkür et benim için.

3km fazla koşmuş ibfk bizden.
topla oynama %65 bizde olmasına rağmen adamlar ne ara 3km fark atmış valla helal olsun.
z

ne oynattığı belli değildi mancininin dediğin gibi.
her maç farklı 11 mi olur böyle taktik mi olur?
ama bu kadar da kolay pozisyon vermiyorduk.
o da çok oynuyordu kadroyla. o da en az bunun kadar 5 para etmez hocaydı. hele yaptığı şaibeli transferleri söylemeye gerek yok. ama ne oynattığı belli dediğin gibi o konuda haklısın. italyanlardan nefret ettim be.

Geri
Üst Alt