STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Yaw arkadaş prandelli nin bu kadroyu çıkardığına inanmıyorum bu kadroyu yönetim çıkardı bu da demek oluyorki prandelli bu maçtan sonra gidiyor yerine inşallah ersun falan gelmez ki o geleceğine prandelli kalsın razıyım. Aslında lucescu haricinde bahsi geçen hocaların yerine Şotayı getirseler daha iyi

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selcuk kadroda, sneijder yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslan Statistic@AslanStatistic 2 dk.2 dakika önce
Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Sneijder'in hiçbir sağlık problemi yok. Ancak 3 günlük kampın mesajla bildirilmesinden rahatsız oldu."

Aslan Statistic@AslanStatistic 30 sn.30 saniye önce
Sneijder'in menajerlik şirketi United Managment:"Sneijder'in neden yedek olduğunu bilmiyoruz. Bu 3 günlük kampdan rahatsız oldu" (NTVSpor)

Aslan Statistic@AslanStatistic şimdi5 saniye önce
Guido Albers:"Yönetim ile hafta içi yenilen yemekte Wesley'nin eşi Yolanthe de davet edilmedi."

El birliğiyle kuyusunu kazıyorlar.

Ayrıca bu maçta fark yiyeceksek bu Sabri yüzünden değil Selçuk ve sneijderin oynatılmamasından dolayı yiycez

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sneijder ve Melo olmadığı için bazı oyuncularımız kendini ispat çabasına girecektir.

Ya fark atarız ya fark yeriz.

Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Sneijder'in hiçbir sağlık problemi yok. Ancak 3 günlük kampın mesajla bildirilmesinden rahatsız oldu."

Sneijder'in menajerlik şirketi United Managment:"Sneijder'in neden yedek olduğunu bilmiyoruz. Bu 3 günlük kampdan rahatsız oldu" (NTVSpor)

Guido Albers:"Yönetim ile hafta içi yenilen yemekte Wesley'nin eşi Yolanthe de davet edilmedi."

ne işi var yemekte eşinin burası uydurma olmuş

Sneijder gifebilir bu takimdan
Anlayış ile karsilarim.sneijder açıdan

* LG G2 Tapatalk *

Geçen hafta bu maç için 0-3 diyordum ama en az 0-5 olur bu maç.

Mali fair play yüzünden Sneijder satılacak sanırım.

Şimdiden yol yapılıyor. Olay budur.

Sneijderin yedek bırakılıp yerine Yektanın oynatıldıgı dünyanın içine edeyim.

Sneijder'e yapılanları cezasız bırakmamalı bu taraftar. Yönetim, teknik direktör bozunutusu ve takımdaki yerli çeteye karşı ağır protesto olmalı.

Selçuk ve Burak'a dikkat kıçlarını yırtacaklar bu maç muhtemelen..

Geri
Üst Alt