Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.955
- 7.455
- 1.548
Yasin'i Sabri'nin yedeği olarak düşündüm.
Veysel'i de krala bir şey olursa diye santrfor için saklayabiliriz böylece.
Dzemailiyide yedek kaleci yazdık mı tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin'i Sabri'nin yedeği olarak düşündüm.
Veysel'i de krala bir şey olursa diye santrfor için saklayabiliriz böylece.
Aslan Statistic @AslanStatistic 2 dk.2 dakika önce
Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Sneijder'in hiçbir sağlık problemi yok. Ancak 3 günlük kampın mesajla bildirilmesinden rahatsız oldu."
Aslan Statistic @AslanStatistic 30 sn.30 saniye önce
Sneijder'in menajerlik şirketi United Managment:"Sneijder'in neden yedek olduğunu bilmiyoruz. Bu 3 günlük kampdan rahatsız oldu" (NTVSpor)
Aslan Statistic @AslanStatistic şimdi5 saniye önce
Guido Albers:"Yönetim ile hafta içi yenilen yemekte Wesley'nin eşi Yolanthe de davet edilmedi."
El birliğiyle kuyusunu kazıyorlar.
Aslan Statistic @AslanStatistic 2 dk.2 dakika önce
Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Sneijder'in hiçbir sağlık problemi yok. Ancak 3 günlük kampın mesajla bildirilmesinden rahatsız oldu."
Aslan Statistic @AslanStatistic 30 sn.30 saniye önce
Sneijder'in menajerlik şirketi United Managment:"Sneijder'in neden yedek olduğunu bilmiyoruz. Bu 3 günlük kampdan rahatsız oldu" (NTVSpor)
Aslan Statistic @AslanStatistic şimdi5 saniye önce
Guido Albers:"Yönetim ile hafta içi yenilen yemekte Wesley'nin eşi Yolanthe de davet edilmedi."
El birliğiyle kuyusunu kazıyorlar.
Abdurrahim başkanım öyle istedi desene haysiyetsiz.De Marke @demarkesports 2 dk.2 dakika önce
Cesare Prandelli: "Sneijder'in yedek kalması tamamen teknik bir seçim. Ben böyle seçtim."
Allah Allah bak sen. :red: