STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

salçuk ve Rezil bu takımdan gitmedikçe anca şansa bala galibiyetler görürüz

Moderatör tarafında düzenlendi:
orta saha tamamen bitik top almak isteyen yok pasa gelmek diye bişey vardı eskiden bunlara kim nasıl bi sistem öğretti anlamadım burağı zaten oyuncu saymıyorum

Adem antrenmanda gol atsa daha cok heyecanlanirdi eminim.

Yekta-Hamit-Selçuk üçlüsü BAM'dan beter.

1-0 geridesin top Muslera'da degaj vuruyor ortasahada zaten adamların stoperler ve birtek Burak orada daha ne bekliyoruz ki ayy ben senin oyun mantığına .... !

Berbat durumdayız

Bunu sırf taktiğe falan da bağlamak güç.

Takımı sabote edenler var resmen.

sneijderin yedek sabrinin ilk 11 de baslamasına hala inanamıyorum lan bu kadar kolay mı bu kulubu yonetmek allah belanızı versin ya

bende 167 gündür top oynamayan Sabri'nin onun yerine gelen bütün adamlardan daha iyi oynamasında dolayı yerine alınan oyunculara ve bunları alan yönetime inanamıyorum

sneijder bruma pandev yedek oynayan beceriksizlere bakin gol atacak nekadar adam varsa yedek

4. Yıldız sezonu diye lanse edilen sezona bak.

Wes olmayınca takımda barca gibi oldu ha.Allah belanı versın senin prandelli.Seni kovmayan yönetiminde allah belasını versin.Başkada bişey demiyorum.İnşallah 2.yarı 4 olur maç.

Selçuk ve buraka selamlar.
Maç sonu karıya birlikte giderler artık.

Maçın bitmesini beklemeden İtalyan kovulmalı.
Yılmaz Vural veya Hikmet Karaman getirilmeli.
Selçuk-Burak-Yekta gibi ruhsuzlar kadro dışı.

Bratulu, Petreli veya BAM'lı dönemde bile bu kadar ruhsuz değildi takım.

Selçuk bu takımı sabote ediyor. Bunu göremiyorlar mı? Veya birileri bunlara dokunulmasına izin mi vermiyor? Yoksa akıl karı değil bu kadar şans vermek.

Geri
Üst Alt