STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Denayer,Linnes ve Emre C. oynatmamak nedir ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen gideni aratıyor.Ft-Mancini-Prandelli-Hamzo-Denizli

Akıl mantık dışı hadi sneijder yok
Denayer niye yok Denayer yoksa linnes niye yok oğlanın suçu ne niye aldın takımında banko oynuyordu.
Sahanın en kötüsü donk u koymus Rodriguez dururken

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu adam bizle dalga geçiyor ya. Linnes alınana kadar Tarık'ı sağ bek oynattı, Linnes alındı Sabri'yi oynatıyor. :D

Akıl mantık dışı hadi sneijder yok
Denayer niye yok Denayer yoksa linnes niye yok oğlanın suçu ne niye aldın takımında banko oynuyordu.
Sahanın en kötüsü donk u koymus Rodriguez dururken

Mantikli sekilde kivirmak istedi yok Lazio maci fln var diyip. Ama bende yazdim daha önce, Denayer neden yok peki ulan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Trabzon macinda Sneijder'e gerek yoksa ne zaman oynatacaksin?

Sanki 10 puan fark atmisiz rakiplere.

Bilal sneijder Emre linnes denayer ilk 11de olasi oyuncular yedek. Butun kazmalar ise ilk 11de gelde sovme qoca kaftara

Отправлено с моего SM-A500H через Tapatalk

Dur, simdi o 'Babama sordum Denizli Sneijder den müthis faydalanir' diyen üyelere de onlarin babasinda baslarim simdi cahil herifler.

Görüyoruz, sol kanat ve yedek oynatarak cok faydalaniyor. Ulan sizler kaybolmadiginiz sürece bu kulüpten bi yol olmaz allah belanizi versin.

Mantikli sekilde kivirmak istedi yok Lazio maci fln var diyip. Ama bende yazdim daha önce, Denayer neden yok peki ulan
Anlamiyorum valla Madem ligi sildin kafadan paf takımiyla çık bir kaç genç kazan

Oyun taktigi: tüm toplari kanata pas yapin onlarda Poldi veya Umtite pas yapsinlar :red:

Prandellinin son maçı trabzon maciydi . Muhtemelen dede gider. Hatta oda sneijderi yedek oynamıştı. Yektayi sola falan koymuştu

Çok art niyetli, taraftara ayar vereceğim. oyunculara ayar vereceğim diye düşünülerek yapılmış bir kadro. Ne de olsa gelecek sezon burada kalamam en iyisi tavır yapayım demiş bunak.

Bu aydin sneijdersiz kadro yapmisti daha bu sabah herhalde. Selcuk'dan sonra dedeye de mi?

kesin kazaniriz simdi :/

Haydi Trabzon, atabildiğiniz kadar atın. Bunu söyleceğim hayatta aklıma gelmezdi, bunu bile söyletti bana Denizli denen hain herif. Tek dileğim, bugün öyle bir sonuç çıksın ki Denizli kovulmak durumunda kalsın.

Mac boyu Denizliyi istifaya davrt etmeyen taraftar serefsizdir haindir saksakcidir

Geri
Üst Alt