STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Volkan Pala Umut'tan, Emre Ç Selçuk'tan, Bilal Donk'tan kötü oynayamaz ihtimal bile vermiyorum hatta çok daha iyi bir futbol oynayacağımıza inanıyorum. Umut'u, Sabri'yi, Selçuk'u sahada görmeyim lan yenilmeye bile razıyım yetti artık.

Sabri Sarıoğlu, ilk yarıda 4 gollük pas vererek bu alanda sahanın en iyisi oldu. Sabri, ilk yarıda %95 pas yüzdesiyle (19/20) oynadı.

Aykut kocaman bile denizliden daha iyi hoca. Denizli morugu gitsin ligtvden yorum yapsin futbolu cok iyi biliyor ya

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aykutu geçtim, yerin dibine soktuğumuz Hamza bile bundan iyi.

Tabi o da Galatasaray için yetersiz, o ayrı bir konu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

34f_f7dc3.jpg

Büyük Baskan

Kadroda eli ayagi duzgun uc bes adamdan biri olan Emre Colak'i bu beyinsiz Denizli iyice tasfiye etti, ondan sonra kadro kadro diye zirla.

Eldekileri degerlendirmeyi bil, sonra konus lan.

Su GSCIMBOM sayfasini da artik biraz degistirin, bu ne kadar beyaz arkadas? Gözlerimin icine ettiniz.

Bu takımın böyle leş olmasından tek sorumlu çapsız başkandır

Ligin kesinlikle en kotu forveti bizde.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne süper ligi ya abartmıyorum geçen hafta Borçkaspor-Artvin İl Özel İdare amatör lig maçını izledim Borçkaspor'un forvetini koy Umut'tan fazla iş yapar o derece eminim

Denizli geldiğinden beri ilk kez olumlu futbol oynadık ilk yarıda ama malesef golü yedik. Penaltı yoktu bence.

Sneijder in olmaması iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama özellikle yediğimiz gole kadar hızlı ve ileride pres yapan bir takımdık. Biraz yazık oldu.

Lan bi kere de Selçuk dinlendirilsin ha ne var bir kere yaaaa bi kere.

Donk, koray ve umut çıkmalı ama ikisini asla çıkarmaz denizli korayı çıkarır belki.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley Sneijder ısınmaya çıktı. Tribünlerden destek tezahüratları geldi. #GSvTS

haha hani oynatmayacaktin Denizli

60. dakikaya kadar 2.gol gelirse tribünlerden istediğimiz tezahüratlar başlar diye düşünüyorum.

Sneijder de kurtaramaz taktik dehayı.

Mesele Denizli'nin gitmesi değil,Denizli'yi yollamak çok zor olmaz,Dursun ve ekibi gitmeli her şeyden önce.Giderlerken Türkiye Kupası'nı alırsak da çok iyi olur.

Sıralama yapmak gerekirse Selçuk<Umut<Olcan<Koray<Sabri<Carole<Donk en az 7 oyuncu derhal değişmeli öyle bir olasalık olmadığı için küfretmeye devam. Bu arada Chedjou da dalıp gidiyor arada ama adamda haklı baktı gördü eşlik eden yok Podolski ile beraber takılıyorlar öyle.

Anadolu takımları bile şuan ki 11 den daha güçlü

Muslera
Linnes Denayer Hakan Carole
Chedjou
Rodriguez Bilal Emre
Podolski Sneijder​

Çok mu zor bunu çıkarmak !

Sinan gelince Jose'nin yerine sok en azından maç izleyelim bu sene idare eder.

Dingonun ahirana döndü kulüb. Küme düşme yolunda ilerliyoruz ve td'umuz kaçma derdinde.

Geri
Üst Alt