Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ne dedi?Rıdvan doğru konuştu şimdiye kadar, pozisyonları da doğru değerlendirdi bence.
Güntekin ise bariz art niyetli konuşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedi?Rıdvan doğru konuştu şimdiye kadar, pozisyonları da doğru değerlendirdi bence.
Güntekin ise bariz art niyetli konuşuyor.
Amator mamator, iyi yapti. Karsida macin icine sican bi hakem var, dayak yemedigine dua etmeli. Insanlar komik diye kutluyo amaSalih Dursun denilen idiot amatörce hareket yapti, türk millet'i cocugu kutluyor.
Lan ciddiyim bu nasil ülke?
Hakem'in verdigi kararlar dogru demissin.
Sabri'nin pozisyon penalti.
Koray'inki degil.
Ozer'inki sari degil (hadi tartisilir diyelim)
Umut'un pozisyon penalti degil.
digerleri dogru ama oyunun icine edildikten sonra :asd2:
Rıdvan Dilmen: Bütun kartlar doğru. Özeri zaten tartısmaya gerek yok. Aykut Demir küfür etmiş. Cavanda hakemi ittirdi. Salih hakeme kırmızı kart gösterip çık dışarı dedi.
Rıdvan Oğlum senmisin ?
_Kirtmizi kartlari dogru dedim...
Özer tartisilir...
Cavanda´ya verilen kirmizi dogru, adamin o pozisyonda baldirina temasi var Umut´un, sonra gidip vücut atiyor hakeme
Hakem´in verdigi kararlar dogru... Hakeme zerre respect gösterilmiyor Türkiye´de, adam bir karar veriyor, sürekli itiraz. Umut´a yapilan faulde penalti, baldira arkadan temas var. o pozisyondan sonra Cavanda gidiyor hakeme fiziksel anlamda temas ediyor. Karambol olusup, adamin elinden kartini düsürüyorlar. Sonra Salih alip, kirmizi kart gösteriyor... Tüm kararlar sonuna kadar dogrudur... Cesur kararlarindan dolayi anlindan öpüyorum genc hakem kardesimizi.
Hedefimiz olmadığı için böyle. Şu an şampiyonluğa oynuyor olsak kızarmış ve sinirli sinirli konuşuyordu.Rıdvan Dilmen: Bütun kartlar doğru. Özeri zaten tartısmaya gerek yok. Aykut Demir küfür etmiş. Cavanda hakemi ittirdi. Salih hakeme kırmızı kart gösterip çık dışarı dedi.
Rıdvan Oğlum senmisin ?
Erman Toroglu yokmu ya biryerde
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
salih dursun almancı yalnızSalih Dursun denilen idiot amatörce hareket yapti, türk millet'i cocugu kutluyor.
Lan ciddiyim bu nasil ülke?
Ben sattim evi suan parktan yaziyorum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kupalarini çalanlar yerine bize düşman olan takıma oley cekmek dünyanın en guzel şeyi. Çok iyi oldu çokta güzel oldu
Ülkeye yeni gündem lazımdı artık var bize düşen görev bedavadan günah keçisi olmak.
bireysel anlamda sabri, koray, hakan ve carole'un performansina baktigimda gayet iyiler ama savunmaya bakinca kova gibi.
ne hucumda ne de savunmada takim oyunu oynayamiyoruz.
abv denizli.