STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Şahsen böyle bir galibiyeti istemezdim.3 gün şikeciler konuşur bu maçı adamı kazandıgına da pişman ederler. Bir maçta rahat izleyelim kimseye gerek kalmadan alalım şu maçları ama yok illa zora sokacaz ruh gibi oynayacaz.

Hakem'in verdigi kararlar dogru demissin.

Sabri'nin pozisyon penalti.
Koray'inki degil.
Ozer'inki sari degil (hadi tartisilir diyelim)
Umut'un pozisyon penalti degil.
digerleri dogru ama oyunun icine edildikten sonra :asd2:

Kirtmizi kartlari dogru dedim...

Özer tartisilir...
Cavanda´ya verilen kirmizi dogru, adamin o pozisyonda baldirina temasi var Umut´un, sonra gidip vücut atiyor hakeme

Erman Toroglu yokmu ya biryerde

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Umut'a vurdu gibi geldi bana Cavanda, penaltı değil miydi cidden? Bir açıdan direk gördüm çünkü.

Sezonun en skandal maçı, ne yazık ki basımızdaki herifler şimdi bize karşı gelecek laflara cevap verecek duruşa sahip degiller.şimdi bize çok yüklenecek medya

Konuşulacak hakem değil Trabzonlu amatör futbolcular olmalı aslında. Resmen rezilik kepazelik yaptıkları sonra suçlu hakem. He he yav.

NKFVaklınaK

Rıdvan Dilmen: Bütun kartlar doğru. Özeri zaten tartısmaya gerek yok. Aykut Demir küfür etmiş. Cavanda hakemi ittirdi. Salih hakeme kırmızı kart gösterip çık dışarı dedi.

Rıdvan Oğlum senmisin ?

Gelecekte tetikçi olarak kullanabilecekleri bir hakemi kaybetmek istemiyorlar anlaşılan.

Ülkeye yeni gündem lazımdı artık var bize düşen görev bedavadan günah keçisi olmak.

Kirtmizi kartlari dogru dedim...

Özer tartisilir...
Cavanda´ya verilen kirmizi dogru, adamin o pozisyonda baldirina temasi var Umut´un, sonra gidip vücut atiyor hakeme
_
Hakem´in verdigi kararlar dogru... Hakeme zerre respect gösterilmiyor Türkiye´de, adam bir karar veriyor, sürekli itiraz. Umut´a yapilan faulde penalti, baldira arkadan temas var. o pozisyondan sonra Cavanda gidiyor hakeme fiziksel anlamda temas ediyor. Karambol olusup, adamin elinden kartini düsürüyorlar. Sonra Salih alip, kirmizi kart gösteriyor... Tüm kararlar sonuna kadar dogrudur... Cesur kararlarindan dolayi anlindan öpüyorum genc hakem kardesimizi.

Kilit!

Umut'un pozisyon da penalti degil.

Rıdvan Dilmen: Bütun kartlar doğru. Özeri zaten tartısmaya gerek yok. Aykut Demir küfür etmiş. Cavanda hakemi ittirdi. Salih hakeme kırmızı kart gösterip çık dışarı dedi.

Rıdvan Oğlum senmisin ?
Hedefimiz olmadığı için böyle. Şu an şampiyonluğa oynuyor olsak kızarmış ve sinirli sinirli konuşuyordu.

tapatalk

Kupalarini çalanlar yerine bize düşman olan takıma oley cekmek dünyanın en guzel şeyi. Çok iyi oldu çokta güzel oldu

oda doğru. bunu unutmamak gerek. geçen sene son haftalara girdğimizde maçın bitmesine doğru takımcak saldırmışlardı sahada kart aldırtmaya çalışmışlardı. bugünde hakeme yıkarak sahadaki solda sıfır kalmalarını iyi kamufle ettiler. oyuncularımızın emeklerinede gölge düşürdüler. hepsi elinden geleni yapıyordu.

salih dursun hakem çiksin

mizaha bakin beyler

Geri
Üst Alt