STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Normal sartlarda su takimda Muslera ,Sinan , Sneijder ve Linnes harici herkesi gondermek lazim ama gelecek sezon bu oyuncularin %70'i kalir ve bizde kan aglayan gozler modu devam deriz...

Ibrahimovic cakti 9-0 oldu. Vay anasini herif 4 gol atti.

Biz daha 1 gol atamiyoruz adamlar deplasmanda 9 tane cakiyor.
He ya ben de fazla gol olmaz psg kendini fazla yormaz diye 3,5 üstü bile oynamadım 2,5 üstü oynadım heriflerin yaptığına bak :D :D

Kenardaki td bozuntusu soyunma odasında taktik verse diyeceğim ama ne onda taktik verecek kapasite var ne bizimkilerde verilen taktiği yapabilecek kapasite

-Tapatalk-

Aslan News ‏@Aslanews
İlk yarıda oyuncularımızın ortalama pozisyonları

Cdb50ytWIAAaMmp.jpg

Poldi yerli Burak işte nedense kimse ses çıkarmıyor şaşırmadık

Selçuk Eskişehir'e koysan orada bile sırıtır. Üzerine bu adam milyonlarca dolar kazanıyor sonra taraftara atar yapıyor çete lideri.

Burak'la benzetmek yanlış olmuş bence, Podolski topu sürerek pozisyon yaratabiliyor. Topla arası da o kadar kötü değil, Burak Yılmaz ile kıyaslanmaz. Takım oyununa görece iyi katkı sağlıyor bence. Sadece gol atmıyor. 4 tane asist yapmış 10 golü var ligde.
Tabi ki de ben onu demek istemedim zaten goş atmak önemli ama takıma başka türlü de katkı vermeli ben pek beğenmedim ikinci devrede

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu takımları bizden iyi, hiç olmazsa mücadele ediyorlar.
Düdük ağzına yapışmış nefes alır gibi oyunu durduran hakeme itiraz eden oyuncumuz yok.
Galatasaray bu olmamalı, teklif gelen her oyuncuyu satacaksın. Parasını aylarca alamadığı halde mücadeleden vazgeçmeyen, tekmeye kafa atabilenlerle biz efsane sezonları gördük. Artık o amatörlükte futbolcular yoksa bile aldıkları paranın hakkını verecek kadar profesyonel olsunlar.

haftaya fener ilk dakkalar 2tane cakarsa taraftar kudurur bizimkiler alt üst olur piskolojik fener 5-6ya götürür demedi demeyin bu les takim GALATASARAY olamaz!

Orhan Atik gibileri olduğu sürece altyapıdan çaycı bile çıkmaz.Şu Olcan'la,Umut'un yerine herhangi bir altyapı oyuncu oynasa çok mu kötü olacaktı?Diğerlerinin az çok fayda verme ihtimali var ama bu ikisi sırf zarar.

Poldi olmasa şu takımın gol atacağı yok ne anlatıyorsun sen? Forvet diye koyduğun adam topa vurmaktan aciz herkes yerlerde derdin Podolski mi yani?

Haftalardır eli belinde oynayan poldiyi savunuyorsun sen de bravo o zaman böyle devam. Yemişim attığı golü onun attıklarını burakta atıyordu oynadığına bak koca bir hiç.

Geri
Üst Alt