- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Takimin Akhisardan farki yok bravo, evlatcilar sagolsun![]()
Akhisar'ın bir oyun anlayışı var en azından. İyi oynuyorlar. Haksızlık etmeyelim.
Bizim ne halt yediğimiz belli değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimin Akhisardan farki yok bravo, evlatcilar sagolsun![]()
Podolski ?
He ya ben de fazla gol olmaz psg kendini fazla yormaz diye 3,5 üstü bile oynamadım 2,5 üstü oynadım heriflerin yaptığına bakIbrahimovic cakti 9-0 oldu. Vay anasini herif 4 gol atti.
Biz daha 1 gol atamiyoruz adamlar deplasmanda 9 tane cakiyor.
Podolski ?
Tabi ki de ben onu demek istemedim zaten goş atmak önemli ama takıma başka türlü de katkı vermeli ben pek beğenmedim ikinci devredeBurak'la benzetmek yanlış olmuş bence, Podolski topu sürerek pozisyon yaratabiliyor. Topla arası da o kadar kötü değil, Burak Yılmaz ile kıyaslanmaz. Takım oyununa görece iyi katkı sağlıyor bence. Sadece gol atmıyor. 4 tane asist yapmış 10 golü var ligde.
Akhisar'ın bir oyun anlayışı var en azından. İyi oynuyorlar. Haksızlık etmeyelim.
Bizim ne halt yediğimiz belli değil.
Selcuk olcan yasin gibileri varken gel denayeri suclu bul bravo sanaDenayer denen artist permali City'nin minikler takımında bile oynayamaz
Poldi olmasa şu takımın gol atacağı yok ne anlatıyorsun sen? Forvet diye koyduğun adam topa vurmaktan aciz herkes yerlerde derdin Podolski mi yani?