STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Ya iyi gün taraftarlarından ben de pek haz etmiyorum onda haklısın da,futbolculara niye sövülüyor demenin bir anlamı yok,sahada ruh gibi yürüyen futbolcular hiçbirimizin hoşuna gitmiyor.Bu takıma destektir,o armayı hak eden futbolcular giymeli o formayı.Bu onlar da armamızı taşıyor romantik anlayışı değişmeli.

misal umut yürümüyor sürekli boş boş koşuyor, adamın yeteneği bu kadar. Şimdi futbolcuya mı küfür edilmeli yoksa onu kadroda tutanamı? Biz bunu karıştırıyoruz işte. Misal poldi aylardır hiç bir halt yapmadan eli belinde dolanıyor ortalikta, ki yetenekli ve bir dünya para almasına rağmen sonuç tek bir kötü söz eden yok kendisine.

Bu arada Paris 8 yaptı hayvan herifler :D Psg maçına 2,5 üstü oynadım en fazla 4 olur diyordum keşke +7 oynasaymışım :D

Takımın attığı gollerin yarısını Podolski attı ulan, el insaf. O da olmasa şu an 11. falandık.

Aslında o iyi dönemimizde bize gelseydi, çok büyük efsane olabilirdi. Geldiği zaman yanlış oldu, yine de şu takıma bakınca en başarılı oyunculardan biri gibi görünüyor.

Islak sopayla döveceksin başka türlü akıllanmaz bunlar :)

Allahtan aylardir Jose oynamiyor da her mac kazaniyor ve super top oynuyoruz.

Harbi en buyuk sorunumuz Jose imis! :)

Bu ne ya ? (resim alıntıdır)

Cdb2QOIVIAA2HEj.jpg

Fm de gençleri yenip kanımızı yerde bırakmayacak aslanlarımız.

Takım kötü diye gözden kaçmasın.Kimse oynatmaz bu podolskiyi.Tam anlamıyla bitik bi amerika topçusu olmuş.İsterse bu maç 3 tane atsın.Hiçbi yararı yok.Gelecek sene postalanmalı.
Kesinlikle katılıyorum. Buraki sadece gol atıyor diye eleştirenler poldi yi savunmasın. Adam mücadele diye bir şey bilmiyor resmen. Oyuna katkısı sıfır genelinde atıkları goler hariç. Sezon boyunca aynı poldi. Bu maçla ilgili değil sadece

Bize yeni engin baytarlar yeni melolar lazim. Gerekirse hakemi baskı altına alacak takımı diriltecek. Selçuk gibi pısırkl adamin kaptan olduğu takım bu kadar olur.

Hepsi siniyor resmen

Hadi lan gencler h1 oynadik.

Bokdan bir orta sıralara anadolu takımına döndük.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

"Umut istediğini yapamadı" puhahah :D

-Tapatalk-

GSC Şehitlerini Anıyor kapsamında bu hafta da Servet Eryılmaz'ı andık. R.i.p

Takımın attığı gollerin yarısını Podolski attı ulan, el insaf. O da olmasa şu an 11. falandık.

Aslında o iyi dönemimizde bize gelseydi, çok büyük efsane olabilirdi. Geldiği zaman yanlış oldu, yine de şu takıma bakınca en başarılı oyunculardan biri gibi görünüyor.
Takım oyununa katkısı yok malesef aynı Burak gibi o da.eleştirildiği zaman ama gol atıyor deniliyor du

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray her sene şampiyon olamayabilir eyvallah. Ama her sene şampiyonluğu kovalamalıdır. Efendim bu sene 5. olalım geçen sene şampiyon olduk denilecek değil herhalde.

Tam tersi bizde.Ya şampiyon oluyoruz ya da erkenden havlu atıyoruz.2000-2001 hariç hiç son dakikaya kadar şampiyonluk kovaladığımızı görmedim daha.

Geri
Üst Alt