STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Konu kilit

Sohbete Dursun'un istifa konusunda devam edelim

Neyse bu çöp takım ile adamların şampiyonluğunu engelledik galiba. 5puan kapanmaz bence

Kazansaydik dursun pisligi cikip kendimizi affettirdik filan diyecekti.

Cok kotuyuz ama en azindan bir celme taktik $ikecilere.

Artik buradan verirse bejeke bir 10 sene daha sampiyon olamaz.

Muslera dışında rezil bir takım izledik. Hepsi ruhsuzlar ordusu. Şu maç oynayın artık bir zahmet diyeceğim ama kadronun çapı bu kadar. Ben maçtan önce dedim beraberliği galibiyet sayarım öper başıma koyarım diye boşuna demedik :red: Biliyoruz malımızın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu takım sezonu kapamış bitmiş artık tatile çıkmışlar. Kupayı falan da alamaz bu ruhsuzlar boşuna beklemeyin. Oynanan futbolu şikecilerin kaçırdığı pozisyonları ve onun bunun çocuğu olan hakem triosunu göz önünde bulundurursak bizim için iyi skor oldu. Şikeciler için ise belki de şampiyonluğun tam anlamıyla kaybedildiği maç oldu.

Yine yeni yeniden; ŞEREFSİZSİN DURSUN!! ŞEREFSİZSİN HAMZA!!

Allah'ım nolur şu yönetim istifa etsin yeminle dayanamıyorum. Şu rezilliğe bak. Şut çekemedik şutttt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar rezalet dönemde bile şu Fener'e en kritik maçı vermedik ben bunlar kadar "kaybeden" görmedim. Abi kaç pozisyon yakaladılar elleri ayaklarına dolanıyor malların stresten.

Rıdvan ağlıyor beyler gözler kipkirmizi :))) ne diyeceğini bilemiyor :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*Takımımız son 6 haftada galibiyet alamadı.
*Takımımız son 6 haftada 4 puan alabildi.
*Takımımız son 10 haftada 1 galibiyet alabildi.

fner hariç kimle oynasak yenerdi bizi bugün hele Allah muhafaza bayern barca real meal olsa varya of diyorum off bu kadar rezillik olurmu lan

Bu takımı kuranın da bu oyunculara 7 ayda kondusyon yukleyemeyen yavşakların da topunun allah belasını versin başka bir şey demiyorum.

şu donk kadar orrrr....puuu çocugu bi oyuncu daha görmedim (yabancılar arasından) yerli bazı oyuncularla kapışır o derece oooo...pu çocuuu denizli abv senin de

Kötü halimizle ve hakemle yine yenemedi kuslar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu Galatasaray s.sin seni rıdvannnn

Denayer ve muslera hariç sahada bizim takım namına bişey görmedim. Karşıdaki ayı yere 1-2 kere yattı. Yazık kendi sahamızda buna sevinir olduk!

Golü veremeyen hakemin onu oraya atayanın volkanın bütün pasları rakibe veren donkun Alayının a.........

Iyi mi oldu kotu mu oldu anlamadim. Ic sahada yenilmemek onemli ama bu sonuc Dursunu goturmez.

Geri
Üst Alt