- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Donk rezalet
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salaklar şimdi başlar Galatasaray taraftarı seviniyor diye lan takım kötü geçen hafta berabere kaldık, önceki hafta kaybettik zaten 2 dakika sonra kahkaha atarak gülüyordum o maçlardan sonra biz zaten bu sezon yokuz sizde kudurun![]()
Hocam sen fenerin şampiyon olmasını istiyomusun? Bu kötü takım bitmiş bence skor iyi oldu işte kuduruyolar bizi birdaha zor böyle yakalarlar ama ona rağmen adamlardan şampiyonluk aldık resmen yine son tekmeyi biz vurduk. Daha ne olsun adamlar 4 yıldızlı forma bastilar bi taraflarinda patladı işte. Ben memnunum hakem golü ve penaltiyi verse bu rezil futbolla kazanacaktik bileAbi Allah aşkına iyi tamam da sevinelim mi 0-0'a?Golümüz verilmedi falan.
Hakem buz gibi golümüzü vermedi,bir de penaltımızı vermedi, bir sürü de sarı yemesi lazımdı Fenerin onları da vermedi, ama Fener de bu saatten sonra 3. olmamaya baksın, daha Trabzon'a gidecekler..
Hocam sen fenerin şampiyon olmasını istiyomusun? Bu kötü takım bitmiş bence skor iyi oldu işte kuduruyolar bizi birdaha zor böyle yakalarlar ama ona rağmen adamlardan şampiyonluk aldık resmen yine son tekmeyi biz vurduk. Daha ne olsun adamlar 4 yıldızlı forma bastilar bi taraflarinda patladı işte. Ben memnunum hakem golü ve penaltiyi verse bu rezil futbolla kazanacaktik bile
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengiz Özyalçın: "Şampiyonluğa oynayan takımdan 1 puan almışız, taraftarımız hala istifaya davet ediyor."
Yahu böyle bir maç için teknik taktik analiz yapmanın zaten alemi yok. Takımın hali ahvali ortada takım mesafesi 60 metre neredeyse. Bu halimizle bile hakem devreye girmese Fenerbahçe babayı alıp gidecekti, işin özeti de budur. Zaten tribünlerde olayın farkındaydı seneye görüşürüz tezahüratı yaptılar. Bu döküntü takımla olabildiği kadarı oldu.