STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Donk rezalet

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskişehir olsa şu takıma yine 3-4 tane atar. Bjk bizi çok rahat yener. Bugün yenilmediysek biraz seyircinin gazı, daha çok şanstandır. Bu takım kalan 6 maçıda kaybeder belki 1-2 puam alır. Kupada da elenir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salaklar şimdi başlar Galatasaray taraftarı seviniyor diye lan takım kötü geçen hafta berabere kaldık, önceki hafta kaybettik zaten 2 dakika sonra kahkaha atarak gülüyordum o maçlardan sonra biz zaten bu sezon yokuz sizde kudurun :D

Haftaya etoo üstümüzden geçer herkes bunlar gibi özürlü değil

Maçın hiç bir anında Ofansif bir tehlike yaratmadık.
Gerçek Galatasaray bu değil.

Salaklar şimdi başlar Galatasaray taraftarı seviniyor diye lan takım kötü geçen hafta berabere kaldık, önceki hafta kaybettik zaten 2 dakika sonra kahkaha atarak gülüyordum o maçlardan sonra biz zaten bu sezon yokuz sizde kudurun :D

Şu maçın 0-0 bittiğine sevinen varsa haklılar (Bjk avantaj kazandı diye sevinenler olabilir amenna.),hakem golümüzü vermedi falan aklım hala orda benim.Kendi sahamızda beraberliğe sevinir hale ne zaman geldik?

Abi Allah aşkına iyi tamam da sevinelim mi 0-0'a?Golümüz verilmedi falan.
Hocam sen fenerin şampiyon olmasını istiyomusun? Bu kötü takım bitmiş bence skor iyi oldu işte kuduruyolar bizi birdaha zor böyle yakalarlar ama ona rağmen adamlardan şampiyonluk aldık resmen yine son tekmeyi biz vurduk. Daha ne olsun adamlar 4 yıldızlı forma bastilar bi taraflarinda patladı işte. Ben memnunum hakem golü ve penaltiyi verse bu rezil futbolla kazanacaktik bile

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu böyle bir maç için teknik taktik analiz yapmanın zaten alemi yok. Takımın hali ahvali ortada takım mesafesi 60 metre neredeyse. Bu halimizle bile hakem devreye girmese Fenerbahçe babayı alıp gidecekti, işin özeti de budur. Zaten tribünlerde olayın farkındaydı seneye görüşürüz tezahüratı yaptılar. Bu döküntü takımla olabildiği kadarı oldu.

Şu maç resmen utandım.Allah belanızı versin.Bunlara çelme taktık diye düşünmüyorum.Biz Galatasarayız.Resmen 0 0 a yattı futbolcular.Fenerbahcenın ne kadar gerzek bir takım oldugu bu mac ispatlandı.Konya filan 3 lerdi bizi bu maç.

Cengiz Özyalçın: "Şampiyonluğa oynayan takımdan 1 puan almışız, taraftarımız hala istifaya davet ediyor."

Doğru mu değil mi emin değilim.

Edit: dememiş böyle bir şey kapalı sakin

Son düzenleme:
son 10 haftada 1 galibiyet almışız...bu takımı yenemedi fener : )

Hocam sen fenerin şampiyon olmasını istiyomusun? Bu kötü takım bitmiş bence skor iyi oldu işte kuduruyolar bizi birdaha zor böyle yakalarlar ama ona rağmen adamlardan şampiyonluk aldık resmen yine son tekmeyi biz vurduk. Daha ne olsun adamlar 4 yıldızlı forma bastilar bi taraflarinda patladı işte. Ben memnunum hakem golü ve penaltiyi verse bu rezil futbolla kazanacaktik bile

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka yenemedik diye üzülüyorum?Fener'in şampiyon olmasını istesem neden kazanmamızı isteyeyim?

hahhahhaa beter ol fener.

besiktasa karsi yatariz insallah
mshjaksiekdhdhagagahahss

Beşiktaş bizi rezil eder yalnız. Hiç şakam yok. Şikeciler hakemlerle buralara geldiler ama karga ciddi ciddi top oynayarak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu böyle bir maç için teknik taktik analiz yapmanın zaten alemi yok. Takımın hali ahvali ortada takım mesafesi 60 metre neredeyse. Bu halimizle bile hakem devreye girmese Fenerbahçe babayı alıp gidecekti, işin özeti de budur. Zaten tribünlerde olayın farkındaydı seneye görüşürüz tezahüratı yaptılar. Bu döküntü takımla olabildiği kadarı oldu.

Kısa ve öz olan tam olarak olan buydu, başka yoruma gerek yok kanımca.

En güzeli kupa maçları hariç bu sezon maç izlememek, çok kötü maçlar izledim ama hiçbiri bu kadar rezil değildi.

Geri
Üst Alt