Mehmet Han
Cezalı
Bjk öyle değilse Fener hiç değil işte anlaşamadığımız nokta bu,Fener stresi hiç kaldıramıyor.
Biz olursak kaldıramazlar, korkuyorlar bizden.
Bjk'den korkacaklarını sanmıyorum. Onun icin Bjk daha fazla tutuşur diyorum.
Bjk öyle değilse Fener hiç değil işte anlaşamadığımız nokta bu,Fener stresi hiç kaldıramıyor.
Biz olursak kaldıramazlar, korkuyorlar bizden.
Bjk'den korkacaklarını sanmıyorum. Onun icin Bjk daha fazla tutuşur diyorum.
Bursaspor 2010,unutma.
fener o sezon zaten vasat top oynuyordu. bursa'ya kendi evinde 3-2 kaybetmislerdi.
son trabzon macları o sezonun en ii futboluydu ama 15-16 net posizyon bulup atamamak bence stresten daha cok mallıktır
tabi onur'un efsane performansıda unutulmasın. dünyanın en ii kaleci performanslarında ilk 10'a girer![]()
Stresten mallıktan değil,tir tir titriyorlardı Fenerli futbolcular.2010-201'de de streslilerdi,son dakikada zor kazandıkları Antep maçları falan.Şike olmasa şampiyon falan olamazlardı o yıl.
Bu sene de vasat hücum edip iyi savunma yapıyorlar,o sene de öyleydi.
bilmiyom naparız
Hakem Mete Kalkavan.
Hakem konusunda öyle çok hassas biri değilim,takip ettiğim kadarıyla fena bir hakeme benzemiyor.Yok eyyamcı yok bilmem ne,her hakem kötü taraftarlara göre.
mete kalkavan azılı Galatasaray düşmanıdır. ama aynı zamanda sağlam bir bjk lı. o yüzden maçı berabere bitirmeye çalışabilir
Yanilmiyorsam ilk yarida Mersin macinda Selcuka kirmizi göstermisti ondan önceki foulu calmadigi icin Selcuk da cildirmisti.