STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Vala pinolu kadro ile karıköyde herkes fark bekliyordu galibiyeti biz kaçırdık o gün bu işler pek belli olmaz bi bakmışsın sneijder sağ sol selamlar volkanı tek başına alır maçı ..

Ev sahibi için genelde dezavantaj olan bi hakem. Bazen inat damarı tutup doğruyor ev sahibini inadına. Kariyeri bitecek bir gün bu yüzden.

Reikerink ile birlikte muhtemel 11

Muslera - Linnes-Chedjou-Hakan-Carole - Donk-Bilal-Selçuk - Yasin-Sneijder-Podolski -

Bjkliler ocağımıza düştü.:)

Celal Baggins@KurtissDonald 16 sa.16 saat önce
Aldığım her nefeste biraz da sen varsın... Koy şu kanaryaya.... #BJKGS ULAN
CdnXSusWAAAwW8g.jpg

CdnXzd2WwAAW0Lm.jpg

Su Fenerbahce maclari ciddiye alindigini kabullenemiyorum arkadas ya. Aysal döneminde bunlari takmiyorduk bile, Avrupa ya yönelmistik. Simdi sezonun en büyük basarisi bunlari yenmek mi olacak?

Yemisim arkadas Fenerbahce'yi, umrumda degil. Galatasaray bu sezon basarisizdir, Fener maci bunu degistirmez. Takmayin sunlari.

meteden 2013te inönüde oynanan son derbideki performansını bekliyoruz

Mete BJK li relaxxxxxxxxxxxxx

mete fb tarihinde kendilerini doğrayan tek hakemdir belki de

rahat olalım

Muslera Linnes Denayer Hakan Carole Chedjou Donk Emre Sneijder Yasin Podolski

Edit: Vazgectim ya begenmedim kadromu.

Son düzenleme:
Muslera Linnes Denayer Hakan Car0le Chedjou Xelçuk Emre Sneijder Yasin Podolski

bu konuyu okuyan BJK VE FB taraftarına sesleniyorum ! hiçbiriniz ile KARDEŞ değiliz .. Evet fenere koyacaz ama sizede koyacaz bjk ! kendi işinizi kendiniz görün ! sormuşlar horoza yumurtamı tavuktan cıkar tavukmu yumurtadan ? DEMİŞ BEN KOYAR GEÇERİM İŞİME BAKARIM ! ŞAMPİYONLUK YARIŞINIZ SİZİ BAĞLAR ! BİZ KOYAR GEÇERİZ

Geri
Üst Alt