STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Fener sadece savunma yapsa yeter biz ne yapar eder yeriz kendi kendimize.

Yok seyrediyorum.5 ayda tr kupası maçlarında oynamış olması gurur verici.90 dakika bir lig maçı oynamış dedim.

Osmanli macinda da 75 dakika oynadi.Lazio maclarinin birinde 90 dakika,birinde 71 dakika oynadi.Ki 71 dakika oynadigi macta da cok iyiydi.Denizli gereksiz yere Olcan'i aldi.

Gayet hazir yani.En azindan Balta'dan daha hazir oldugu kesin.

biletimizi aldık,kus takımına en güzel muammeleyi yapıcaz,9700 bilet satılmıs

32 000 kombine artı 9700 bilet an itibariyle 42 bin civari gibi tabii kombineli agaların hepsi gelirse,kalan 10000 in 3-4 bini daha gider mac saatine kadar

Sinan Gümüş olacaktı bu maçta.

32 000 kombine artı 9700 bilet an itibariyle 42 bin civari gibi tabii kombineli agaların hepsi gelirse,kalan 10000 in 3-4 bini daha gider mac saatine kadar

kombine sahiplerin cogu maclara gelmiyor...

denilene göre 9.700 + kombinelerin yarisi stad da olacakmis, 25 bin civari oluyor.

2.500 polis,2.500 deplasman tribünü(boş) olduğu için geriye 50.000 kalıyor zaten.Kombinelerin hepsi derbi olduğu için bu sefer.9.000 de bilet satılmış.45.000 rahat olur diye düşünüyorum.

.

Antrenman fotograflarindan bişeyler çakozlayan varmı kadro açısından.

Orhan'la Riekerink kadroları karıştırdığından belli olmuyor Yiğit.Denizli'de böyle değildi belli oluyordu.

Son düzenleme:
amaci olmayan takimin amacsiz lig maci... ne yani, fb yi yenersek bisey mi oluyor, o kadar mi kücüldük?

Katılmıyorum bu düşünceye be hocam. Sonuçta evin istikrarlı bir şekilde ezeli rakibine yenilmiyorsun. Niye devam ettirmeyelim? Bu psikolojik baskıyı devam ettirelim ki bu sene lazım olmasa bile gelecek sezonlarda evimizde derbi galibiyet daha kolay olsun şampiyonluk yolunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt