STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Abi bu nasil Fener'i yalan bir medya.. LIGTV'yi izliyorum, sözler su sekilde:

- Fenerbahce'nin saglam ve uzun savunmasi tehlike yaratir (Galatasaray duran toplardan daha cok gol buldu, istatistiklerde önlerinde)
- Fenerbahce'nin gittikce oturan ve ivme kazanan savunmasi, Bruno Alves ve Kjaer ikilisi (!)
- Sneijder'in ismi dedikodularda gectigi icin bugün yuhalanabilir
- Podolski gol atsa bile Galatasaray icin iyi transfer olmadi

Nani'ye RVP'ye fln ses yok, daha deminden beri Fenerbahce'yi yaliyorlar. Arkadas bu ülke gittikce pisligin icine batiyor, her anlamda. Igreniyorum resmen.

:asd:
Cd_0ETyXEAE48Ps.jpg

Ne kaliteli kadroymus arkadas Braga'dan 4 yiyor, evinde zor 1 gol atiyor.

Kalite'ye bak:

Kjaer - Kendi kalesine gol atma uzmani, Wolfsburg'tan tekme tokat kovuldu
Alves - Ligin en vasat stoperlerinden, sadece sert oynar
Josef - 8 milyonluk Maldonado kazigi
Ozan - ergen cöp
Potuk - Düz kosu yapip kendine yere birakma uzmani
Nani - yillardir zaten geriye gitti, performansi sürpriz degil.

Tek iyi olan oyunculari RVP (kullanamiyorlar), Volkan Sen ve Markovic. Markovic ise sakat.

Abi öyle anlatiyorlar ki, sanki elit oyuncular almislar da kadro cok iyimis.

Selçuk oynamasın yeter. Takımın enerjisini emiyor karı kılıklı sürüngen bunu görünce içim daralıyor sıkıntı basıyor.

Ne kaliteli kadroymus arkadas Braga'dan 4 yiyor, evinde zor 1 gol atiyor.

Kalite'ye bak:

Kjaer - Kendi kalesine gol atma uzmani, Wolfsburg'tan tekme tokat kovuldu
Alves - Ligin en vasat stoperlerinden, sadece sert oynar
Josef - 8 milyonluk Maldonado kazigi
Ozan - ergen cöp
Potuk - Düz kosu yapip kendine yere birakma uzmani
Nani - yillardir zaten geriye gitti, performansi sürpriz degil.

Tek iyi olan oyunculari RVP (kullanamiyorlar), Volkan Sen ve Markovic. Markovic ise sakat.

Abi öyle anlatiyorlar ki, sanki elit oyuncular almislar da kadro cok iyimis.

Kadrolarını çok şişiriyor basın doğrudur.Ancak adamlar bizden hem fizik olarak hem teknik olarak hem kalite olarak hemde kadrodaki uyum açısından öndeler an itibari ile.

Kadrolarını çok şişiriyor basın doğrudur.Ancak adamlar bizden hem fizik olarak hem teknik olarak hem kalite olarak hemde kadrodaki uyum açısından öndeler an itibari ile.
Bizim kadro acidan kilit bölgelerimiz acik arkadas ondan böyle yikildik. Forvet ve defansif orta saha yok, en kiritk bölgeler belkide. Diger bölgeler icin kadrolari daha iyi oldugunu asla düsünmüyorum.

Ne Defanslari, ne kalecileri, ne de orta sahalari bizden iyi degil. O bölgeler haric.

Arena'da bir tane bile Fener yenilgisi görmek istemiyorum.Onların Kadıköy'de yaptıkları serinin bir benzerini de biz yapalım.Sanırım son 3 maçı biz kazandık Fener'e karşı Arena'da.Bu maçı da alıp seriyi 4 e çıkarmalıyız.Hem 3.-4. mücadelesi için de kazanmamız iyi olur.Bir de şu Semih Kaya mümkünse bu maçta oynatılmasın.

Bizim kadro acidan kilit bölgelerimiz acik arkadas ondan böyle yikildik. Forvet ve defansif orta saha yok, en kiritk bölgeler belkide. Diger bölgeler icin kadrolari daha iyi oldugunu asla düsünmüyorum.

Ne Defanslari, ne kalecileri, ne de orta sahalari bizden iyi degil. O bölgeler haric.

adamlarin Defansif orta saha oyunculari sert ve kazma. Bundan dolayi az gol yiyip az atiyorlar. Yoksa Ne bilim topal yada josef yerine azicik offansif oyuncu koy dökülürler hemen. Ne kanatlari defansa yardim ediyor, ne de rvp ve diego . Nani den hic konusmuyorum bile.

Azicik kompakt olup hizli cikarsak kazaniriz. Bundan dolayi Sinan cok ama cok önemli olabilirdi bu macta. Yasinin oynamasi sart ve seri olmasi gerek. Madara eder

aklimda söyle birsey geciyor

--------------------------------------------------------Nando-----------------------------------------
Denayer---------------------------Donk--------------------------Hakan------------------------Carole
Linnes---------------------------------------Chedjou---------Maalesef.-----------------------Yasin
---------------------------------------------------------Sneijder------------------------------------
---------------------------------------------------------Podolski----------------------------------

Tabiki Hakani disariya alip denayer stopere ve Emreyi de saga atabilir. Ama kanatlarin hizili ve cevik olmalari sart bu macta.

Son düzenleme:
0-0 ya da 1-1 biter diye düşünüyorum.

Bizim gol atacak gücümüz yok,atsak da koruma ihtimalimiz yok. şikeciler de 1-0 a yatan takım zaten. 1-1 normal sonuç.

zaten modern futbolda orta sahalar sonucu belirliyor.Birde bizim beklerde zayıf şuan için formda değiller.

Geri
Üst Alt