STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Katılıyorum ama Türkiye Kupası'na teneke diyenler de Fenerliler ile eşdeğer değil mi Can?

Sampiyon olursun ne bilim CL de ceyrek final görürsün o sezon o zaman Türkiye kupasini önemsemezsen anlarim da.

Teneke demek de biraz cok abartili yani. Hele hele bu sezon kupanin önemi yüksek.

Tek macla bu lanet olasi sezonu affeden taraftar benim gözümde Fenerli taraftar ile esdegerdir.

Cünkü onlarda tek maca odakli olan adamlar. Sampiyon olmasinlar ama sezonda 2 kere bizi yensinler bu onlari sonuna kadar tatmin eder.
Ya yenemeyiz zaten, en iyi sonuç beraberlik olur. Zaten 1 puan alsak yenmiş kadar sevinir bizimkiler, o bunak yöneticide çıkıp şov yapar 1 puan için.

Ya yenemeyiz zaten, en iyi sonuç beraberlik olur. Zaten 1 puan alsak yenmiş kadar sevinir bizimkiler, o bunak yöneticide çıkıp şov yapar 1 puan için.

Ben takimdan bir reaksiyon bekliyorum bu macta, bakalim yine yüzümüzü kara cikaracaklar mi.

Nisan ayı ilk bahar şu derbi şampiyonluk yarışı heyecanı ile geçmesi gerekirken milletin stad açılışını şampiyonluğa yürüyüşünü seyrediyoruz

Başta futbol cahili hamza olmak üzere başkan yönetim ve bu formayı satan futbolculardan allah razı olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bunlara saglam koyucaz yalniz

Abi bana ne bir maçtan rakip desen kibirli tek derdi türkiyede gerginlik çıkarmak olan bir kulüp

Ben şu aylarda şampiyonluk yarışını çok seviyorum

İlk bahar havalar düzeliyor ali Sami Yen cıvıl cıvıl

Hemde Son haftalarda derbi maçları

Gerek form durumu olsun gerek mental durum olsun gerek kadro kalitesi olsun gerek inanç gerek ruh gerek taraftar inancı olsun hepsinde geriyiz.
Böyle bir durumda Fenerbahçe'yi yenmemizin imkanı yok. Deli gibi kazanmak için oynayacak olan Fener net bir şekilde galibiyet alır. Çok net.

Bu maçtan tek beklentim taraftarın sahaya inmesi,koltukları sökmesi,arena da taş üstünde taş bırakmaması,yönetimin gerekirse 1.dereceden akrabalarına bile çok fantastik küfürler etmesi yani kısaca ne ahlaka ne erdeme ne de başka bir olumlu kalıba sığan eylemlerin dışında eylemde bulunması.
Başka türlü kurtuluş yok.

''Akhisar gibi ciddi takımı yendiğimiz de bile istifa dediler'' diyen insancıklardan oluşan yönetim farklı şekilde gitmez ister 10. ol ister kupa da Rize'ye rezil olarak elen gene gitmezler hatta yarı final oynadık diye teşekkür beklerler.

Abi bana ne bir maçtan rakip desen kibirli tek derdi türkiyede gerginlik çıkarmak olan bir kulüp

Ben şu aylarda şampiyonluk yarışını çok seviyorum

İlk bahar havalar düzeliyor ali Sami Yen cıvıl cıvıl

Hemde Son haftalarda derbi maçları

her sene sampiyon olamayiz, onumuze bakmaliyiz artik

onumuzdeki en onemli mac bu

ayrica

içim rahat etmiyor, fenere koymayinca

muslera

linnes denayer semih olcan

donk bilal

podolski emre yasin

umut

şino selçuk sabri balta sinan yetişemez gibi kadro bu olur.Carole cezalı.

Son düzenleme:
1 sıra yukarı tırmandık helal olsun çocuklar.

NAdMok.png

Şunların ipini çekin artık, ruhsuzluktan kurtulun, nerede olduğunuzun farkına varın.

fenere ne zaman puan lazım olmadı da Galatasaray imdadına yetişmedi
sabaha kadar fener

Bütün sezon yatıp bu maç oynarsak böyle futbolcu kitlesinin abv.
Yenilirsek de hayırlara vesile olur diye temenni ediyorum.
Komple stad dursunun eve giderse o korkuyla bırakır

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt