STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Herhangi birinin bu yalancıdan iyi yapacağı kesin bu işi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veysel ile tarık'ın transferi gibi mi hocam?

sabri'den daha kötü olamazlar v.s..

bence gelecek başkan çok önemli. dursun'dan daha kötü olmaması bizi kurtarmaz, dursun veya önceki başkanlardan çok daha üst düzey biri olmalı..

Ilk macta yaptiklarini unutmasin bizim topcular sakin. Sneijder'i bir Souza bir Topal vura vura bitirdiler.

CfynqHlXEAAobpT.jpg:large

Adam akilli top oynayamiyorsaniz bile en azindan savasin ve sahayi dar edin bunlara, biraz agresif biraz sert olun be kardesim.

Ilk macta yaptiklarini unutmasin bizim topcular sakin. Sneijder'i bir Souza bir Topal vura vura bitirdiler.

Adam akilli top oynayamiyorsaniz bile en azindan savasin ve sahayi dar edin bunlara, biraz agresif biraz sert olun be kardesim.

Kasaplık yapmalarına,Fırat'ın bunlara torpil geçmesine rağmen sadece 1 puan aldılar,attıkları gol de ofsayt.Hep diyorum,Kadıköy'de seyirci olmasın onların serisi tarih olur.Seyirciden oluyor ne oluyorsa.

Sneijder'i unutmadik

Nani'nin ayagini eline vermek dilegiynen..

Kasaplık yapmalarına,Fırat'ın bunlara torpil geçmesine rağmen sadece 1 puan aldılar,attıkları gol de ofsayt.Hep diyorum,Kadıköy'de seyirci olmasın onların serisi tarih olur.Seyirciden oluyor ne oluyorsa.

Yalan yok adamlar ilk yarim saatte iyi atmosfer yaratiyor, geriyor da geriyor ortami. Bizim topcular bundan o kadar etkilenmese keske coktan yenerdik bunlari.

Macin ilk yarisini resmen cöpe atiyoruz Kadiköy'de. Ikinci yari da Fener'in pili bitiyor son senelerde cünkü ilk yarida saldirdiklari icin, bizde cok gec oyuna dahil oluyoruz.

Bu sene ve gecen sene, bilhassa da gecen sene rahat yenerdik orada. Hamza korkup Yasin ve Bruma'yi kesmeseydi o mac degisik olurdu.

Yalan yok adamlar ilk yarim saatte iyi atmosfer yaratiyor, geriyor da geriyor ortami. Bizim topcular bundan o kadar etkilenmese keske coktan yenerdik bunlari.

Macin ilk yarisini resmen cöpe atiyoruz Kadiköy'de. Ikinci yari da Fener'in pili bitiyor son senelerde cünkü ilk yarida saldirdiklari icin, bizde cok gec oyuna dahil oluyoruz.

Bu sene ve gecen sene, bilhassa da gecen sene rahat yenerdik orada. Hamza korkup Yasin ve Bruma'yi kesmeseydi o mac degisik olurdu.

İkinci paragrafı okurken kendi yazımı okumuş gibi hissettim. :D

2-1 diye içimden geçiyor. Yaralı bile olsa aslan her zaman aslandır inşallah bunu futbolcularımız unutmazlar kuşların karşısında !

pek umitli degilim

normalde boyle kotu donemlerimize denk gelen fb maclarinda ufak da bir olsa umidim olur, ama yonetiminden tobcusuna, gs'nin gs'liligini oldurmus bu ruhsuzlar, bu haysiyetsizler ordusundan, herhangi bir enerji almiyorum

olur da spastik takimimiz sans eseri gol yememeyi basarir, sneijder da bi tane gomerse iste.. imagine-type shit

Evinde Rize'ye 88'de gol atıp onu da 5 dakika koruyamayan bir takımdan hiçbir beklentim yok, beraberlik bayağıu iyi sonuç.

Gol ve goller yiyeceğimiz yüksek bir ihtimal. Önemli olan onlardan daha fazla atabilecek miyiz.

Karşim o agresifliği yapcak adamlar olsa zaten bu halde olmazdık selçuk bilal donk linnes semih hatta sneijder bunların hiçbiri sertlik yapıcak oyuncu değil ki bazılarıda kızdan hallice top oynuyor yani...

Gelgelelim onlara topal sertliğin ağbabası caner aynı şekil ,souza çirkef volkan çirkef bruno alves sert fernandao hayvani

Yani bizim takım ne gibi bir tepki verebilir hiç kestiremiyorum burda hamzayı trollüğünede olsa övenler senebaşı kurulan şu kadronun saçmalığına birzahmed bakıversinler

Arena'nin koltuklarini yenilemek icin ideal bir mac olacaktir.
Hepsini kırıp atsınlarda adam akıllı aynı ton ve renkte koltuklar takılsın ama yine o kombineli zengin içi geçmiş hıyarlar gelicekse maça hiçbi halt olmaz tıpış tıpış eve dönerler maçsonu

Antuya baktım kuşlar bizi favori görmeye başladı maçta.:asd22:O kadar bitmiş durumdalar.Rize önünde bile aciz futbol oynayıp berabere kaldık.Bu malları yenersek Aziz maç bitişi kovar şaklaban vitoru.

Antuya baktım kuşlar bizi favori görmeye başladı maçta.:asd22:O kadar bitmiş durumdalar.Rize önünde bile aciz futbol oynayıp berabere kaldık.Bu malları yenersek Aziz maç bitişi kovar şaklaban vitoru.

Kovmasın ya vitor gibi hocayı nerden bulucak :D

Bütün sezon rezil ettiniz bizi ulan bari şu maci alın yok yok cok şey istiyorum galiba...

Geri
Üst Alt