STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

LAAAAAN
beni şu maça yollayın
bu şerefsizlere 1 dk daha dayanamıyorum ulaaaaaaaaaan
yollayın beni

---------------------Muslera------------------
Linnes-------Denayer-----Hakan-----Olcan
------------------Selçuk--Bilal----------------
Podolski------------Wes---------------Yasin
-----------------------Pala---------------------

Sabri iyileştiyse Linnes yerine tercih de edilebilir.

Ancak Semih'i stoper de Balta'yı sol bekte Koray'ı sağ bekte oynatmak gibi bir hata umarım yapmaz.

bu maç için yazdığın ingilizce şiiriim

remember the moment
put to its fame
my bear
fenerbahçe

Ali Sami Yen Sokak@ASYSokak 5 sa.5 saat önce
Sneijder: Hayatımın topunu oynayacağım. Fenerbahçe’yi yeneceğiz.

Ali Sami Yen Sokak
@ASYSokak
5 sa.5 saat önce
Sneijder:Taraftarlarımızı bu sezon çok üzdük. Onlara borcumuz var. Fenerbahçe’yi mağlup ederek kendimizi biraz da olsa affettirmek istiyoruz

Sneijder:Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarlar için de durum aynı.

Sneijder:Fenerbahçe, Arena’dan 3 puanla çıkamayacak.

Son düzenleme:
Yener ya da berabere kalırsa bu berbat takım, Galatasaray tam 17 sene sonra ilk defa bir sezonu Fenerbahçe yenilgisi almadan tamamlamış olacak. Fb'ye aynı sezon içindeki 2 maçta da yenilmediğimiz en son sezon 1998-1999 sezonu (2-2 ve 2-0). Ondan 1 önceki yenilmediğimiz sezon ise 1990-1991 sezonu. 2 maçta da yendiğimiz son sezon aynı zamanda.

Yani bu berbat takım yarın yenilmezse son 25 yılda sadece 1 kez gerçekleştirebildiğimiz bir şeyi gerçekleştirmiş olacak. Bunu 25 senede sadece 1 kez gerçekleştirebilmemiz de en can sıkıcı istatistiklerimizden biridir bana göre..

Yener ya da berabere kalırsa bu berbat takım, Galatasaray tam 17 sene sonra ilk defa bir sezonu Fenerbahçe yenilgisi almadan tamamlamış olacak. Fb'ye aynı sezon içindeki 2 maçta da yenilmediğimiz en son sezon 1998-1999 sezonu (2-2 ve 2-0). Ondan 1 önceki yenilmediğimiz sezon ise 1990-1991 sezonu. 2 maçta da yendiğimiz son sezon aynı zamanda.

Yani bu berbat takım yarın yenilmezse son 25 yılda sadece 1 kez gerçekleştirebildiğimiz bir şeyi gerçekleştirmiş olacak. Bunu 25 senede sadece 1 kez gerçekleştirebilmemiz de en can sıkıcı istatistiklerimizden biridir bana göre..

Kadıköy'de yensek gider aynı sezonda evimizde kaybederiz,ikisi bir arada olmaz. :(

Cf2J9NNW8AAUbG6.jpg

bu ne ya

Ezikler yildizlari yine saklamis.

Cf2NbNgWEAAqXQY.jpg:large

Yazı stillerini de aynen fb'den almışlar gönderme yapmak için :asd22:

Geri
Üst Alt